Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentheti azt hogy szerelmes vagyok belé?
Bocsi csak siettem es lemaradt.
Talalkoztam egy lannyal,de nem tudom mit erzek teljesen ossze vagyok zavarodva. Egy honapja egyutt elek egy lannyal,akivel “elvagyok” de semmi negativ dolog nincsen a kapcsolatunkban. 5napja osszetalalkoztam egy 14eve vart nore az eletemben. Persze megtortent a sex. Azota minden egyes nap talalkoztunk es hat megkell hagyni 35eves vagyok soha nem ereztem ilyesmit. A sex valami tokeletes. Elhagynam a rovid kapcsolatomat erte de nem tudom erdemes e. Szeretem e ezt a not?! Vagy csak a sex dominal nalam. Ma pl elkezdtunk egy filmet,de nem tudom megallni hogy ne erjek hozza. Nem erdekel semmi csak h hozzaerjek. Ezt ugye o is eszrevette es o mondta h o ebbol nem ker nem lesz innentol kezdve semmi koztunk mert en csak a sexet latom benne. Valasztanom kell azt mondta mert o neki ez nem jo. Es ugye itt akadtam meg. Nem tudom szerelmes vagyok e vagy csak olyat adott ami teljesen megfog.
Csináljatok valami más, nyilvános programot/programokat. Akkor kiderül.
Az is természetes hogy az ember non-stop kíbánja a párját az első időkben.
Egy hányadék, gerinctelen alak vagy és még gyáva is. Nyilván hagyd ott ezt a szerencsétlen nőt, akivel együtt vagy, aztán találkozz azzal, akivel akarsz. Az biztos, hogy a jelenlegi nőbe nem vagy szerelmes, ha ezt megtetted vele és vacilálsz. Egyszer még gimiben mesélte egy tanárom, hogy a férje kalandnak indult anno, mikor még együtt volt a korábbi férjével. És nem tudta kilépjen-e a korábbi kapcsolatából, de rájött, hogy nem történt volna az ami, ha valóban ő lett volna a megfelelő. Szóval tudta, hogy kell döntenie. Évtizedek óta együtt vannak ezzel a pasassal.
Szóval az a minimum, hpgy szakítasz, aztán meg majd eldől, hogy alakul a másik nővel. De azért, mert az bizonytalanabb és friss, ne maradj a régivel. Szedd már elő a tökeid ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!