Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg léteznek anyagiaktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek anyagiaktól mentes szexkapcsolatok?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy ilyenbe a nők szívesen belevágnának amikor mindenhol mindenki csak azt írja hogy “komoly kapcsolatot keresek”.
2022. jan. 26. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Hol mindenhol? Nekem több haverom panaszkodik, hogy nem találnak komoly kapcsolatot, mert a legtöbb nő csak dugni akarna. Nem tudom hol keresgélsz, de rossz helyen csinálod.

Mellesleg képzeld, a nők is élvezik a szexet. Tudom, hihetetlen. Mondjuk lehet veled nem így van, mert olyan önző vagy az ágyban, de amúgy alapesetben ők is élvezik és kívánják. Én is benne voltam szexkapcsolatokban, mikor épp nem volt párkapcsolatom vagy nem is akartam. Több közülük évekig tartott.

2022. jan. 26. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen! F.
2022. jan. 26. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg.

34N

2022. jan. 26. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha kellőképpen vonzó a pasi, akkor nőként ugyanúgy élvezetes vele a szex
2022. jan. 26. 22:02
 5/8 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Részem is volt benne, és akkor még csóró voltam így nem lehetett hátsó szándék sem
2022. jan. 27. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne léteznének? Éveken keresztül volt nekem is több szexkapcsolatom is. Sőt az egyikből még tartós kapcsolat is lett (7 év). Sportos , igényes pasasként aki tisztelettel bánik a nőkkel simán volt. Ezt a komoly kapcsolat dolgot amúgy sem értem mert ahogy esetemben is szexkapcsolatból is lehet komoly kapcsolat. (Bár függetlenként nyilván). Komoly kapcsolatnak indulóból is lehet 3 alkalmas szex.
2022. márc. 25. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most is van szexkapcsolatom nem minden a pénzről szól csak találni kell olyan csajt aki nem a testét árulja...
2022. márc. 26. 07:49
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
A nők kizárólag jó anyagi helyzetű férfiakkal szexelnek, szóval nem létezik ilyen.
2022. máj. 25. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!