Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hogy néz ki a férfi ideálotok?
Magas, elegáns, enyhén mackós testalkat, sűrű haj, barna bőr,széles váll.
38N
2022. jan. 26. 13:58
Legalább velem egymagas (mivel 190 cm vagyok, furán néznénk ki egy sokkal alacsonyabb férfival), ha izmos az pozitívum, de az enyhe aputest is tetszik, a lényeg hogy ne legyen nagyon vékony. Legyen igényes, törődjön magával. Külsőleg még barna, rövid haj, de a színnek sem muszáj stimmelnie.
2022. jan. 26. 14:00
Magas, sportos testalkat vagy átlagos, igényes, jó öltözködés, finom illat.
2022. jan. 26. 14:01
Magas, sportos, dús hajú, őszes halántékú, sármos, vastag ajkú, elegáns, intelligens, igényes...
Az a baj, hogy a főnököm pont ilyen. Dehát sajna ő tabu.
2022. jan. 26. 14:09
Magas, lazán elegans, kozvetlen baratkozos mosolygos nyitott, szép szemek ápolt haj fogak, természetes alkat vagy enyhén edzett, erő(ha felemel.ne rezegjen mint egy nyárfalevél. Birom a gyúrosokat mikor majd osszeesnek alattam ha felemelnek(50-54 kg közt vagyok)kozben mrg egy szál bél vekony huszonéves meg ki is tud lazán tartani mintha egy pihét emelne fel.
2022. jan. 26. 14:10
190cm körüli, barna haj/szem, borosta vagy rövid szakáll/bajusz, enyhe aputest tetszik. Ha szélesebb válla van és nagyobb, férfias keze, az nagyon szexi tud lenni. Legyen szőrös, ne borotválja csupira magát sehol. Öltözködjön jól (ez lehet laza, de elegáns is) és a jó illat is elengedhetetlen;)
Kb ennyi jutott eszembe. Ha már azexualitás kategória, akkor legyen 16cm-es farka:P
2022. jan. 26. 15:00
Kérdés, Ti milyenek vagytok?
F
2022. jan. 26. 15:11
Egyszer régebben feltettem egy kérdést a magasságról, akkor mindenki tagadta oldalakon keresztül, hogy az túl fontos lenne. De érdekes módon amikor valaki konkrétan nem kérdez rá, akkor mindenki kivétel nélkül írja hogy magas, magas, 190cm, magas, 190cm, magas, magas és ez mindig így volt az elmúlt 10 évben. De ha konkrétan rákérdezel, mindig akkor, és csakis akkor "derül ki" hogy ja, amúgy ez nem számít. lol
2022. jan. 26. 15:27
Ugyanez van a mellmérettel is utolso
2022. jan. 26. 15:30
Szerintem a mellméret kérdésnek a farokméret a párja, itt megvan mind a két oldalnak ami jutott, nyűgje vagy öröme, amivel aztán kezd valamit. Bár ha engem kérdeznének, biztos nem kamuznék. De olyat még sose láttam hogy ideál spontán rákérdezésnél bárki is kihagyta volna hogy magas legyen, ill közelítsen a 2 méterhez és ezzel ellentmond a jelenség amit írtam.
2022. jan. 26. 15:40
Kapcsolódó kérdések: