Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami betegség lehet, hogy 4 év után sem hiányzik abszolút a szex férfiként?
Figyelt kérdés
4 éve nem voltam nővel, de abszolút nincs bennem hogy szexeljek, így elvagyok...2022. jan. 26. 07:46
1/12 anonim válasza:
Akár teljesen természetes is lehet. Egyik férfi ismerősöm is 7 éve megszokta, hogy egyedül van, elhagyta a felesége.
Akkor sértődne meg, ha kikezdene vele egy nő. Engem azért visel el a közelében, mert szó nincs ilyenről... (még mindig a feleségét szereti!)
2/12 anonim válasza:
Én tuti annyira izgalomba tudnálak hozni, hogy megvesznél értem!
3/12 anonim válasza:
Nem feltétlen betegség, de nem is normális, ha még nem múltál el 50.
4/12 A kérdező kommentje:
33 vagyok
2022. jan. 26. 08:30
6/12 anonim válasza:
Ha ennyi idősen nincs benned semmilyen szexuális vágy, akkor biztos, hogy annak vagy pszichológiai, vagy hormonális oka van. Hogy pontosan mi lehet a háttérben, annak ezer oka lehet.
7/12 A kérdező kommentje:
Maszturbálni se szoktál?
De azt igen, szoktam..
2022. jan. 26. 09:22
8/12 anonim válasza:
33 évesen elég korán van ez... Én 40 éves korom óta vagyok így(ez is korán van) azóta egyáltalán nem kívánom a sexet nem is voltam nővel most 47 múltam.40 előtt semmi ilyen gondom nem volt.Fiatal koromban óriási sexuális étvágyam volt.Nem tudom az okát miért múlt el.
9/12 anonim válasza:
A férjem pontosan ilyen, nem igényli a szexet egyáltalán, néha-néha maszturbál, bár az is egyre ritkább. Persze most sokan mondhatnák, hogy biztos igényli ő, csak nem velem, ez is eszembe jutott, de komolyan gondolom, hogy nem így van. Ismerem őt, a habitusát, tényleg simán elhiszem róla, hogy semmi igénye a szexre, pedig csak 40 körül van. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!