Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cigány csajok vadabbak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cigány csajok vadabbak tudnak lenni az ágyban, és édesebb a puncijuk, mint az átlagnak?

Figyelt kérdés
Minden vágyam egy cigány lánnyal megismerkedni, eddig sikertelenül. 31/F
2022. jan. 25. 23:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Hülye sztereotípiák, amit írtál kb. annyira igaz, minthogy minden cigány tud hegedülni. Nem a bőrszíntől, hovatartozástól függ ki milyen az ágyban.
2022. jan. 25. 23:18
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
Én is dugnék cigány csajt de félek a családtól. Bár huszonéves kor felett talán már nincs ez az oroszlán védelem, talán nem várják el, hogy el is vegyem ha megdugom. Egyébként azt hallottam hogy forróbb a puncijuk és jellegzetes szaguk van. Plusz szeretik az anált.
2022. jan. 25. 23:30
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

2-es, tévedés. A legtöbb roma lány nem szereti, a roma kultúrában azt megalázásnak tekintik.

Egy roma lány

2022. jan. 25. 23:33
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Volt cigány barátnőm. Pont ugyanolyan volt vele a szex mint mással.
 5/18 anonim ***** válasza:
36%
2-es, miket hallottál még? :P
 6/18 anonim ***** válasza:
22%
Nekem lehetett volna egyszer alkalmam osszejonni kapcsolat céljából egy igazi kis dögös cigány csajjal. Tanult volt, meg normális és hihetetlenül gyönyörű volt. A családja is aránylag....hát....s merci, bika lánc alap volt náluk, de állítása szerint normálisak voltak. Irigattunk, telefonon is beszéltünk....mit mondjak, eléggé sok mindenben benne lett volna és 1-10 skálán olyan 7-7,5 volt perverzügyileg. Végül ejtettem a dolgot....
2022. jan. 25. 23:34
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
5 vadabbak, sokkal odaadóbbak mint a magyar lányok. Meg mondom forróbb a puncijuk. Ha felszedsz egy roma lányt azt nem fogod megbánni az ágyban.
2022. jan. 25. 23:35
 8/18 anonim ***** válasza:
41%
Hát pedig nem kamu! Cigány lánnyal sokkal jobb a szex!
2022. jan. 26. 05:32
 9/18 anonim ***** válasza:
16%
Bizony nagyon jó velük a szex! Akikkel voltam mind sorozatélvező volt ráadásul, a puncijuk is spriccelt, az egyik a mennyezetig😁 kapcsolatra viszont nem állnék össze velük, persze van köztük is tanult értelmes, de akkor is nágy á cshálád 😅
2022. jan. 26. 05:46
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Voltam már kultúrált cigány lánnyal együtt nem egyszer, sőt mi több, a szüzességem is egy aranyos gypsy lány vette el. Hasonló véleményen vagyok, hogy nem bőrszíntől függ ez a dolog. A hüvely ízről meg nem vettem észre különbséget, mert minden embernek más és más egy kicsit. Nagyban függ az étrendtől is.
2022. jan. 26. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!