Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év felett mindenképpen muszáj a puncit szőrteleníteni mert akkor az nem tetszik a pasiknak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 21:41
2/19 anonim válasza:
Nem igazán van ez korhatárhoz kötve, de igen. Legalábbis részemről elvárt.
3/19 anonim válasza:
Elég ha fazonra vágod. A többség tényleg nem szereti ha szőrös, de egy pici maradhat. Vagy csak vágd rövidre és úgy is jó. Nem kell borotvával ha nem akarod. Azonban előny igen. De nincs döntő súlya.
23/f
4/19 anonim válasza:
NEM!
Nagyon sok férfi szereti ha szőrös, többek között én is, szerintem sokkal szexibb, izgatóbb mint a csupasz.
De a félreértések elkerülése végett, küldj egy képet róla nekem mert lehet, hogy csupaszon szebb mint szőrösen, olyan mint a férfiaknál a szakál, nem minden pasinak áll jól. Diszkréció alap nálam!
5/19 anonim válasza:
18 év alatt is azt szeretem, ha csupasz a punci.
7/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Engem nem érdekel, hogy csupasz vagy nem, engem az érdekel, hogy élvezetet nyújtson mindkettőnknek a szex. Az hogy van-e rajta szőr vagy nincs, totál hidegen hagy.
30F
8/19 anonim válasza:
Részemről kifejezetten a szőröset szeretem.
9/19 anonim válasza:
Be lehetne fejezni az ok nélküli lepontozást. Azért ennyire nem megosztó ez a kérdés, hogy minden verzió le legyen pontozva.
10/19 anonim válasza:
Nem fontos. Ahogy te szeretnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!