Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek ha lefeküdnétek valakivel de akkor látjátok, hogy heges a combja a lánynak mert vagdossa magát?
Természetesen megérteném és meghallgatnám a történetét hogy ha el szeretne mesélni ha nem akkor nem erőltetném:)
Ha szexuális értelemben kell róla beszélni akkor nem zavarna hiszen azon vannak a hegek akit szeretek :)
Szerintem ő nem tud lelépni magától.
Nos, igen én vagyok a lány, nem tudom mit tehetnék ezért inkább leírtam neki előre mert nem akarom, hogy abban a pillanatban kelljen rájönnie és stresszelni ilyeneken
A hegeket már nem tudom eltüntetni onnan szóval...
6-osnak: Valószeg azért, mert azt könnyű elrejteni. Nap közben ritkán veszed le a nadrágod, hogy bárki lássa.
De ha már valakivel oda jutsz, akkor én hiszek abban, hogy lesz annyi empátia az illetőben, hogy ezt a helyén tudja kezelni. Lehet rákérdeznék, hogy tudjam jól vagy-e azért, vagy hogy esetleg én tehetek-e valamit.
Jaj te. Küldök egy virtuális ölelést neked:)
Szerintem ha valakivel eljutsz odáig, akkor nem fog ezen problémázni. Nyilván kíváncsi lesz, mert érdekled, szóval valószínűleg rákérdez az ember ilyesmire. Ahogy írták is, már csak azért is h tudja tehet-e valamit.
Hacsak nem valami ritka nagy bunkóval szexelsz, akkor nem lesz gond szerintem.
(btw 1-2 nyomoréknak üzenem, hogy azok a hegek nem azt jelentik, hogy az illető elmebeteg. Simán lehet, hogy azóta teljesen rendben van mentálisan. Mindenkinek lehet nehéz időszaka és ezt mindenki másképp kezeli)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!