Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már párszor megujjaztak,akkor érződhet?
Figyelt kérdés
-első behatolásnál, hogy kicsit tágabb vagyok mint az ujjazások előtt?
- vagy nem befolyásolja?
2022. jan. 23. 18:30
11/29 anonim válasza:
én még mindig ilyen szűk vagyok mint 16 éves szűzként :D visszaáll az
12/29 anonim válasza:
De a szex akkor sem faj annyira, mint 16 evesen. Vagy azert van ez igy emrt nem elsz nemi eletet, nagyon keves pasival voltal, eza te gondod!
13/29 anonim válasza:
tény, hogy a szüzesség elvesztése az fáj
képzeld mindig is aktiv szexuális életem volt
14/29 anonim válasza:
De ha elotte tagitva vagy akkor nem faj! Nem ugy latszik, hogy aktiv szexuális életed volt, azt sem tudod, mi az, hogy sezxuális élet!
15/29 anonim válasza:
ha komplikált szűzhártyád van, mint nekem, bárhogy tágítanak, fájni fog
de te biztos jobban tudod :D:D:D:D:D:D
16/29 anonim válasza:
Sok lánnyal voltam együtt és érdekes, senkinek nem volt ilyen problémája, nema szűzhártyád a komplikált, hanem a pasi nélkuli élet és a taapsztalatlansagod, aza komplikalt! És igen, jobban tudom. a kérdezőt most nema te hülyesegeid erdeklik. teljesen felrevezeted ezt a kerdest!
17/29 anonim válasza:
mivel egy tampon se ment fel, és még a nőgyógyásszal is megnézettem és ő mondta hogy ilyen a szűzhártyám
18/29 anonim válasza:
az oktatási rendszer csődje vagy. :D
És gondolod ha megdugnak akkor utána szoknyában szeles napokon meg fütyül a szél alattad mint a pánsíp? :D
19/29 A kérdező kommentje:
nekem a tampon az felmegy, kb az összes méret.
2022. jan. 23. 19:15
20/29 anonim válasza:
tehát pasi vagy, és arról papolsz, hogy visszaáll e a nő hüvelye, mégis milyen okból? a nővel felizgult helyzetben vagy, én meg nőből vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!