Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok titeket beindítanak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket beindítanak a néger pasik?

Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
#9: hagyd, tele van ez az oldal rasszistákkal, homofóbokkal, prűdekkel és lúzerekkel. Ne várd, kb semmilyen témában, hogy az oldal jellegének megfelelő pontozás legyen...
2022. jan. 24. 08:58
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

11

Tudom, csak k.rvára zavar. Ez az ő szegénységi bizonyítványuk, hogy bőrszín alapján kéne dönteni a szexuális vonzódásról vagy szimpátiáról. Röhej. Mindegy, mit várunk, a nagy demokratikus Amerikában még 50 éve szegregáció volt...

2022. jan. 24. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Nem írhatom azt, hogy bejönnek, ha egyszerűen nem nagyon tetszenek.

"Ez az ő szegénységi bizonyítványuk, hogy bőrszín alapján kéne dönteni a szexuális vonzódásról"

Ezek szerint akkor a kérdés is rasszista. Hát megsúgom, nem rasszista. Van, akinek a kisebb farok nyújt élvezetet, van, akinek a nagyon nagy. Ez pont ilyen. Van aki a fehér bőrűekhez vonzódik(pl én), van, akinek a fekete bőr a zsánere.

"Amerikában még 50 éve szegregáció volt..."

Mi köze ennek az európaiakhoz, magyarokhoz?

2022. jan. 24. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
Ti sem vagytok különbek, ugyanúgy lepontozzátok, akiknek nem jönnek be. Nevetséges.
2022. jan. 26. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Hányni tudnék tőlük!
2022. jan. 29. 15:38
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem sokkal jobb szeretők mint a magyar Férfiak…..Már az a tény hogy a szép sötét a bőrük már ez felizgat engem, na gondoljatok bele, hogy egy magyar fehér lány….milyen extázist kaphat! Nekem semmi bajom hogy magyar lányokat farkalnak, néger pasik…bármelyik csajjal lefekszem ugyan úgy, ha négerrel volt ha nem….Nekem tetszik….a sötét bőr és a fehér csodás látványa ahogy egybe olvad!
2023. júl. 29. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!