Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elfogadható, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható, ha vásárolok magamnak egy pénisz zárat, hogy ne maszturbáljak annyit?

Figyelt kérdés
20 000 forintért gondoltam venni. Fém.
2022. jan. 22. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
És add oda anyádnak a kulcsot
2022. jan. 22. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Figyelj, ez olyan dolog, hogy biztos cikinek tartaná mindenki, de ezt nem kell megtudja senki. Én sem kötöm senkinek az orrára, hogy napi 3-4 alkalommal kiverem, és én is úgy érzem, hogy sok, de nem bírom visszafogni magam. Vannak dolgok, amiket nem kell tudjon senki más, csak rád tartozik. Megértem a helyzeted, nekem is ha nagy ritkán szexre kerül a sor, már alig tudok teljesíteni nővel.
2022. jan. 22. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadható. De rajtad kívül másnak nem kell tudnia róla, hogy épp péniszlakat van rajtad. Amúgy az önmegtartóztatáshoz jó ötlet, csak keress valakit, akire rá bízod a kulcsot ( pl. Barátnőd)
2022. jan. 22. 21:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Azért szeretnék, mert egyrészről nem okoz örömet.

Elkezd kattogni az agyam a szexen, és nem tudok foglalkozni azzal amivel szeretnék. De ha kiverem, akkor meg úgy megugrik a pulzusom hogy elszál minden erőm.

Arra gondoltam, ha vennék egyet akkor nem tudnék maszturbálni. Tehát talán elmúlnának ezek a gondolatok idővel.

Vagy ebbe beleőrülnék? Okozhat ez valami pszchiés vagy hormonális zavart?

2022. jan. 22. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ha naponta többször is vered, akkor lehet, hogy az első pár nap falkaparás lesz, de 1 hét után már megszokod. Azért ne vidd túlzásba, 3 hetente minimum üríteni kell!
2022. jan. 22. 21:54
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Miért kell 3 hetente üríteni?
2022. jan. 22. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egészsegesebb, ha azért a prosztata váladéka és az ondó ürítve van. Ezek folyamatosan termelődnek, és csak ejakulációval tudnak távozni. Meg 3 hét után nagy esélyed van arra, hogy éjszaka, álmodban élvezel el. Kellemetlen lesz spermával teli gatyára ébredni
2022. jan. 22. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:

És kinél lesz a kulcs?

Mert ha nálad, akkor pont annyi akaraterő kell majd ahhoz, hogy ne vedd elő, mint most ahhoz, hogy ne maszturbálj annál gyakrabban, mint ahogy jónak gondolod, szóval ezért nem tűnik észszerű megoldásnak napi 24 órában egy kényelmetlen vacakot hordani - de persze te tudod.

Gondolom, tisztálkodáshoz eleve le kell venni, plusz ha netalán váratlanul orvoshoz kéne menned bármi miatt, feltehetően nem ezzel a farkadon szeretnél ott megjelenni, szóval nyilván ne lenne jó ötlet másra bízni a kulcsot, ha már így döntesz.

2022. jan. 23. 07:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Mit ajánlasz ez esetben?

2022. jan. 23. 07:37
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Arra nézve, hogy kinél legyen a kulcs, vagy a pénisz zár helyett?

2022. jan. 23. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!