Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit csinálnátok, ha a strandon napozás közben egy srác ráspriccelné a melletekre a spermáját egy fecskendőből, amit a strand WC-ben vert bele?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 19:11
11/18 anonim válasza:
Erdekes lenne egy szep Koran idezettel zarni.
12/18 A kérdező kommentje:
Semmit mert utána elfutottam.
2022. jan. 22. 21:27
13/18 anonim válasza:
Majd az egyik nő barátjának/férjének az ökle is felfogja "izgatni" az orrod, r ha nem kamu amit itt levágsz, de szerintem az. El nem tudom képzelni, hogy a valóságban ilyet hogy lehet kivitelezni egy strandon, ahol több ember van, férfiak, nők, gyerekek. Valaki csak annyit venne észre, hogy előveszed a farkad és kettőt rántasz rajta, úgy lehordana, leégetne, hogy a földön kúszva mennél a kijárathoz.
14/18 A kérdező kommentje:
De jó a tudat, hogy a spermám a jó cickóin voltak.🥰
2022. jan. 22. 21:27
15/18 A kérdező kommentje:
Nem volt a strandon összesen szerintem 10 ember. Nyilván tömegbe nem lehetne ezt megoldani.
2022. jan. 22. 21:28
16/18 anonim válasza:
Kérdező, vigasztaljon a tudat, hogy ameddig te ilyen szánalmas megoldásokhoz folyamodsz, addig a normális férfiaknak van lehetőségük ráverni úgy nők mellére, hogy menekülni sem kell utána, sőt a nők maguk kérik ezt ;)
17/18 A kérdező kommentje:
Nekem is volt, de ez izgatóbb
2022. jan. 22. 22:35
18/18 anonim válasza:
Szerintem a mocskodat tartogasd magadnak, ne idegen embereket piszkíts be. A strandon senki nem neked öltözik bikinibe, kutyát nem érdekli hogy te kinek a mellére izgulsz fel. De gondolom egy csövesbánat vagy, aztán nem tudod olyan nőnek ráverni a mellére aki akarja is. Remélem 1x menekülés közben pofára esel és valaki jól helyben hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!