Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan házibuli,ahol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veres Béla1 kérdése:

Létezik olyan házibuli,ahol a résztvevők intim titkokat vallottak be magukról?

Figyelt kérdés
A barátom mondta,hogy az egyik ismerősétől hallotta,hogy vannak ilyen házibulik.Számomra eléggé kamunak tűnik a dolog.Vagy tényleg létezik ilyen?Közületek részt vett már valaki ilyen házibuliban?Ha igen,akkor hogyan történtek a vallomások?

2022. jan. 22. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem kifejezetten ilyen házibuli, ilyenről még nem hallottam😂 de az tény, hogy részegen az ember béha elmond egyet s mást.
2022. jan. 22. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam erről durvábbról is. Üvegeznek, aztán szexuális dolgokat kell csinálni. Egy csaj mesélte nekem, aki részt vett ilyenen.
2022. jan. 22. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, szinte minden házibuliban eljön az a pont, amikor feljön szexualitás téma. Akár játékként, akár csak beszédtémaként. Hallottam már én is ezt azt és mondtam is már el ezt azt. Sőt le is szoptam barátnőmmel együtt egy pasit és olyan is volt, hogy úgy dugtam valakivel, hogy mellettünk 1-2 méterre mások aludtak (illetve egy idő után felébresztettük őket akaratlanul is). Vannak ilyen bulik, csak nyilván nem apácákkal kell haverkodni.
2022. jan. 22. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ezek szerint nem szórakozott velem a barátom,tényleg vannak ilyen házibulik.Ha a barátommal történt volna meg,akkor azonnal elhiszem neki.
2022. jan. 22. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, léteznek ilyen bulik.

Nekem is volt szerencsém ilyenhez. Mondjuk úgy, hogy nem voltunk már szomjasak és elkezdtünk üvegezni. Volt ott mindenről szó és jöttek olyan feladatok is, hogy ujjazzuk meg a csajt, vagy a csaj verje ki valakinek, stb... egy ilyenhez jó társaság is kell. Osztálykiránduláson csináltunk ilyet.

2022. jan. 22. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen persze. Társaságtól függ.
2022. jan. 23. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen!!!
2022. jan. 23. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már olyasmiről, hogy egy (alkalmi v. nem, ki tudja) párocska elkezd dugni úgy, hogy egy szobában a másik ágyon ott alszik valaki. De ezt egy olyan pasi mondta, hogy átélt ilyet ill. hogy ő is dugott már úgy, hogy a másik ágyon a haverja volt, aki amúgy bulikban szeretett füves cigit szívni meg inni. Tehát ha a társaság ivós, drogos fajta, akkor simán lehetnek ilyenek.
2022. febr. 27. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:

5.

Azért osztálykiránduláson durva az ilyesmi. :D Mert egy osztályon belül biztosan vannak szemérmesebb meg vagányabb egyének is.

Az más, ha csak ez a vicces feladat, aztán mindenki röhög egy jót, de semmi több, meg az is, ha tényleg történik szexuális dolog.

2022. febr. 27. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!