Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elterjedt a családon belüli szexuális vonzalom?
Figyelt kérdés
Sokszor beszéltem már olyannal, aki egy családtagja iránt érzett vonzalmat. Ez tényleg ennyire elterjedt dolog? Mi lehet ennek az oka?
Hozzátenném: nem ítélkezni akarok, mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Én csak az okozatot keresem.
2022. jan. 22. 09:04
11/25 anonim válasza:
Soha nem derül ki a pontos válasz
12/25 anonim válasza:
Nekem most is van egy 60+os barátnőm, akivel megbeszéltük, hogy ő is, és én is éreztünk erős vágyat az ellenkező nemű szülő iránt! Tehát annyira nem lehet ritka. Egyébként is csak a genetikai hulladékgyártás kiküszöbölése a cél a tiltással. Csak azóta van amióta tudják hogy rossz dolgokat örökölhet a gyerek. Gyermeknemzés nélkül 2 felnőtt nyugodtan tolhatja! A vallásosoknál a hülye bebeszéléstől van a nagy ellenállás.
13/25 anonim válasza:
Serdülőfiú keféli a hugát!
-Te Julis! Te sokkal jobban dugsz mint Édesanyám!
-Tudom! Édesapám is mindig mondja!
14/25 anonim válasza:
Semmi rossz nincs benne ha nem lesz gyerek belőle
15/25 anonim válasza:
szerintem nem kell túlmagyarazni.Egy csinos köépkorú anyuka és a kamasz fia eseten ez szimplán ösztön.a punci latvanya akaratlanul is merevedest izgalmat okozhat ha még nem volt ilyen latvanyban része.Sok nő persze nem érti ezt a folyamatot..Pedig ebben a korban előforduhat,főleg a fiúknál
16/25 anonim válasza:
Fiatalabb koromban egyfajta vonzalom kialakult az egyik családtagommal. Amikor tombolnak a hormonok és tapasztalatlan az ember sok mindent máshogyan lát, mint később. L27
17/25 anonim válasza:
Tényleg! Már majdnem minden nőrokonom megvolt.
19/25 anonim válasza:
19 évesen volt egy csajom, annak dugtam mind a 2 lányát. De olyan is előfordult, hogy az egyik lányt behívta. Én marhára élveztem.
20/25 anonim válasza:
Igen.:) én is érzek szexuális vonzalmat a családomon belül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!