Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírhatnám tovább az ágyban?
19 éves vagyok, nemrég (egy hónapja) volt az első szeretkezésem, az a problémám, hogy nagyon kevés ideig bírom az ágyban (max 3 perc). Eleinte azt hittem, hogy majd idővel javulni fog a helyzet, de lehet, hogy inkább rossz irányba fordult. Beszéltünk erről a barátnőmmel, még az első alkalom után, nem haragszik vagy ilyesmi, viszont tudom, hogy többre lenne neki szüksége.
Az a kérdésem, hogy, hogy tudnám tovább bírni az ágyban? Valami jó, hatásos módszer érdekelne.
(ha egymás után többször csináljuk akkor is minden alkalommal nagyon gyorsan elmegyek, potencianövelőt meg a legvégső stádiumban szeretném kipróbálni)
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Páromat megkérdeztem és néhány trükköt mondott. Hátha valamelyik jó neked:
- Ha a lány mozog inkább, akkor egy pasik nagyon sokáig tudják bírni
- Van akinél a lassú, van akinél a gyors szex kell ahhoz, hogy tovább bírja. Tesztelgessetek
- Kevés alkohol (pl max 1 pohár bor) nagyon jó, hogy a passi jobban bírja. Kirpóbálhatod, hogy rád hogy hat a szexben
- Ameddig pedig nem sikerül megtanulnod, addig előtte és utána is sok orál és ujjazás járjon a párodnak. Tudod ezzel is kompenzálni.
- Meg kell tanulni az önkontrollt. Ehhez idő kell. Szóval ne keseredj el. Sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!