Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzóak az ilyen és ekkora szilikoncicik, melyeken látványos, hogy műtöttek?
2022. jan. 20. 21:10
1/14 anonim válasza:
Rendkivül kiábrándító, ez konkrétan már taszító. Főleg egy ilyen csajon, aki full bomba lenne még teljesen lapos mellkassal is. Így meg mint egy karikatúra. Pedig én szeretem a hatalmas ciciket is, de a természeteseket.
3/14 anonim válasza:
Számomra igen, én szilikon mell mániás vagyok:D
5/14 anonim válasza:
Az #1-essel tudok egyetérteni, egy jó alakú csaj lenne, de ezek a lufik már torzak. A fele is bőven elég lett volna oda (mondjuk ilyen alakkal egy b-s kosár is tökéletes) azt viszont sokkal természetesebben kellett volna a sebésznek beraknia nem ennyire műanyag külsőt sugárzóan.
6/14 anonim válasza:
Nyiván ellehetne viselni, nem tiltakoznék ellene, de akkor is fura, aránytalan, torz. Ez nem egy szép harmonikus test, de a hölgynek nyilván nem a testi-lelki harmonia megtalálása a célja. :))
Amugy olyan mintha valami betegsége lenne, ezzel a feszűlő cicikkel.
7/14 anonim válasza:
Szerintem gyönyörűek, nagyok és feszesek, de van benne egy kis lógás a súlyánál fogva. Oldalmell formálya, íve, nameg egy ilyen testen... Nekem 10/10-es nő.
9/14 anonim válasza:
Van, aki számára vonzóak. Mások számára meg nem.
10/14 anonim válasza:
nem rossz, de a szeptol messze van. ahogy fentebb irtak: karikatura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!