Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas hölgyek, ha el vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas hölgyek, ha el vagytok hanyagolva, és a férjetek nem tesz semmit, emiatt másnál kerestek alkalmilag boldogságot - nektek számít, hogy az adott pasi független-e?

Figyelt kérdés
32/F
2022. jan. 19. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Tapasztalatom alapjan igen keresnek 26 fiu
2022. jan. 19. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Igen számít, sokkal egyszerűbb egy független férfi.
2022. jan. 19. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagyok féreg, nem szoktam félrebaszni. Főleg nem házas emberekkel..
2022. jan. 19. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez változó. Van aki direkt nem független férfit keres, mert neki is van veszítenivalója és úgy kisebb az esélye hogy a fickó túlgondolja a storyt. S van aki függetlent keres, hogy ne kétfelé kelljen alkalmazkodni az időpontok vonatkozásában (vagy mert már tudat alatt a férje "utódját" keresi). S van akinek meg tökmindegy.
2022. jan. 19. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Kifejezetten nős férfit kerestem. Korrektül alkalmazkodunk a két hazassaghoz, és nagyon élvezzük a heti fel napot egyutt. És szo nélkül tudomásul vesszük, ha időnként kimarad egy-egy alkalom a család miatt.
2022. jan. 19. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Igen. Többször is megcsaltam a férjem.

Végül elhagytam.

Most mással vagyok.

Most mindent csinál csak vissza szerezzen. Akkor nem kellettek neki...

Soha nem érdekelt van e párja a szeretőmnek

2022. jan. 19. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem mondanám, hogy ez ilyen logikus. Legutoljára, aki rám hajtott, az a mondhatni klasszikus, megfáradt házasságból és kötöttségből menekülő, kikapcsolódásra éhezett nő volt, aki az alapsztori szerint a barátnőjét kísérte és bulizni akart. Gondolom sokaknak ismerős, de az ilyeneket szerintem pont hogy kizökkentheti ha te szingli vagy és azt feltételezi hogy rendes is, mert akkor minden velejáró bűntudatot neki kell vállalnia, amit már nem akar. És annál már eredményesebb ha az ő szemében te is egy elfáradt "kalandkereső" vagy, aki kimenekült, mert így akkor könnyebben bevállalja amit csinál. (mondjuk én kapcsolatban voltam csak nem ezzel kezdtük, meg amúgy sem voltam rápörögve)

De a lényeg az úgyis az, hogy a pasi ne "emlékeztesse" rá hogy a nő nem szingli és semmiképp ne szembesítse hogy mi történik, mert ezek ilyenkor sodródnak, hülyének tettetik magukat, és így akarnak felelősség nélkül belecsúszni valamibe. Ha már szóvá teszed akkor úgyis kampó az egésznek, már persze akkor ha ez lenne a célod.

2022. jan. 19. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Számít. Kevesebb a bonyodalom ha nem független (nem fog belém szeretni, nem akar feleségül venni, nem akarja túlgondolni, neki is csak a szex kell, stb.)
2022. jan. 20. 07:49
 9/9 anonim ***** válasza:
#8: ahogy ezt Móricka elképzeli:) Eredetileg pont úgy gondoltam, mint Te, férjes asszonyként éppen ezért kerestem nős szeretőt. Most az a helyzet, hogy 'nem akar feleségül venni' és meg nem akarok hozzá menni, de a bonyodalmakat nem úsztuk meg: beleszerettünk egymásba. Jönnek-mennek a mailek, vágyunk egymásra, hetente találkozunk és randi végén azonnal fixáljuk a köv hetit- szóval minden olyat megteszünk, amit a szerelmesek szoktak, csak éppen nem akarunk összeházasodni:(
2022. jan. 20. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!