Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket nagyon zavar ha a lányok szeméremdombja a borotvától vagy a gyantától kipattogzik a bőr ?
Figyelt kérdés
Sok barátnőmmel beszélgettünk már erről hogy sok lánynak a borotválkozás gyantázás miatt kipattogzik a bőre. Ilyen piros pöttyös lesz vagy is nem lesz olyan szép sima hanem ilyen sebes lesz az a szexnél mennyire zavarja a pasikat ?2022. jan. 19. 19:34
3/10 anonim válasza:
Akkor inkább csak nyirja meg és ne borotválja, én nem szeretem.
4/10 anonim válasza:
Jől kell boritváln, nem szabad szárazon és szállal szemben, és jófajta borotva kell hozzá.
5/10 anonim válasza:
Nem a legszebb látvány, de természetes, nem tudsz vele mit kezdeni. Különösebben nem zavar.
6/10 anonim válasza:
Teljesen természetes, ez van. Aki selymes babap.ncit akar és semmi mást annak nem te kellesz hanem csak a "selymes babap.nci". Gondold át, hogy érdemes-e ilyen pasi alá befeküdnöd.
7/10 anonim válasza:
ahogy #5 is írja, nem a legszebb látvány
ezért (is) szeretem a puncit szőrösen.
8/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik:) a szőrtelen tetszik, de simán olyan unalmas lenne szerintem.
9/10 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen is tud lenni, el kell fogadni.
10/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna,sőt,akkor még finomabban,gyengédebben kényeztetném,de akkor is "elélveztetném" az adott nőt,akár egymás után többször is!!!
Amúgy imádom a csupasz,de husisabb puncikat!!!
Egy szingli pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!