Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » StripChaten egy exkluzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

StripChaten egy exkluzív privát műsorban mindent lehet kérni perc/KT áron vagy azon túl is mindennek van egy ára?

Figyelt kérdés

2022. jan. 19. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Is-is, minden előadónak megvannak a határai meddig megy el és mit csinál, s van amelyiknél szinte minden alapáras, de van amelyik benyögi hogy pl. anál az +tokenes. Kérdezz rá (némi angoltudás szükséges azért hozzá).
2022. jan. 19. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak olyan furcsa az egész rendszere…

1-2 napja használom csak. De nem egyértelműek a “szabályok”.

Angolul tudok…

De például most volt egy eset, hogy kifizettem 33 TK-t egy kérésért, ami benne volt a jatt menüben (onnan választottam ki) egy publikus show-ban.

Aztán meg nem történt semmi…

Megkérdeztem a modellt, hogy mi van, erre azt írta hogy privátban.

Na most én úgy adtam nyilvános show alatt, a jatt menüből 33TK-t, hogy ez nem volt odaírva…

A privi nála meg 32TK/min és 5 perc a minimum amire el lehet vinni.

Ennyit meg nem ért nekem a kérés, meg az egész modell sem.

Ha megcsinálja (ahogy sokan) a nyilvános show-ban, amit a nyilvános menüből választottam ki, mondjuk csak 1 perc alatt, akkor az nekem oké lett volna…

És eleve azért áldoztam TK-t arra a cselekményre, mert ilyesmire számítottam.

Igyekeznék többet nem elkövetni hasonló hibát, de pl. még nem voltam privát show-n, vagy exkluzív privát show-n…

Azt sem tudom, hogy milyen a felülete.

De akkor azt mondod, hogyha valakihez bemegyek 10 percre exkluzívba, 80TK-s perc áron, akkor ott sem feltétlenül kérhetek ez idő alatt mindent ami pl. a nyilvános jatt menüben van, mert ezen belül is kérhetnek ezekért + TK-t?

2022. jan. 19. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
92%

Nincsenek általános szabályok, minden előadó saját rendszert építhet ki, mit csinál és mit kér érte.

Az a legjobb, ha a privát műsor előtt pontosan elmondod neki, mit szeretnél látni és megegyeztek, hogy az mennyibe fog kerülni.

2022. jan. 23. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!