Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
StripChaten egy exkluzív privát műsorban mindent lehet kérni perc/KT áron vagy azon túl is mindennek van egy ára?
Csak olyan furcsa az egész rendszere…
1-2 napja használom csak. De nem egyértelműek a “szabályok”.
Angolul tudok…
De például most volt egy eset, hogy kifizettem 33 TK-t egy kérésért, ami benne volt a jatt menüben (onnan választottam ki) egy publikus show-ban.
Aztán meg nem történt semmi…
Megkérdeztem a modellt, hogy mi van, erre azt írta hogy privátban.
Na most én úgy adtam nyilvános show alatt, a jatt menüből 33TK-t, hogy ez nem volt odaírva…
A privi nála meg 32TK/min és 5 perc a minimum amire el lehet vinni.
Ennyit meg nem ért nekem a kérés, meg az egész modell sem.
Ha megcsinálja (ahogy sokan) a nyilvános show-ban, amit a nyilvános menüből választottam ki, mondjuk csak 1 perc alatt, akkor az nekem oké lett volna…
És eleve azért áldoztam TK-t arra a cselekményre, mert ilyesmire számítottam.
Igyekeznék többet nem elkövetni hasonló hibát, de pl. még nem voltam privát show-n, vagy exkluzív privát show-n…
Azt sem tudom, hogy milyen a felülete.
De akkor azt mondod, hogyha valakihez bemegyek 10 percre exkluzívba, 80TK-s perc áron, akkor ott sem feltétlenül kérhetek ez idő alatt mindent ami pl. a nyilvános jatt menüben van, mert ezen belül is kérhetnek ezekért + TK-t?
Nincsenek általános szabályok, minden előadó saját rendszert építhet ki, mit csinál és mit kér érte.
Az a legjobb, ha a privát műsor előtt pontosan elmondod neki, mit szeretnél látni és megegyeztek, hogy az mennyibe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!