Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverzebb csajok, milyen perverz dolgot próbálnátok ki amire még nem volt lehetőség?
Azért nem volt lehetőség mert vagy partnert nem találatok rá vagy ha van pasitok akkor az nem bevállalós.
Mik ezek a perverziók amit már NAGYON kipróbálnátok?
2 vagy 3 fiúval de több is lehetne
#18L
Sok minden, pl: kikotozes, orgazmus kontroll, tulizgatas (vibrivel vagy nyelvvel), forced orgasm stb. De ezek kozul meg egyiket sem probaltam.
N
Itt annyi bevállalós Nö van mindenféle perverz álmokkal,de amikor odakerül a sor hogy lenne rá lehetöségük akkor visszakoznak vagy fel vannak háborodva ha egy pasi ilyeneket kérne tölük.Voltam már jó pár Növel,de talán egy szerette és birta is ha keményen dugom a torkát vagy lenntartom amig nem fulladozik,miközbe arcon köptem és pofozgattam..pedig nincs is nagy méretem de mégis kevés Nö birja vagy szereti ezt..azóta se találok ilyet,ritka mint a fehér holló.Vagy rossz helyen keresek,persze lehet ez is..
40F
Úgy is van 40F, jól mondod. Az itteni válaszolók fele meg szűz,még pettingelni sem mernek.
Pedig az is jó ám, főleg ha ügyes pasival teszik, aki olyasmit tud mint például én.
30F
15-ösnek valamilyen szinten igaza van. Sok nő sajnos tényleg szeret kamuzni. Emiatt is van az, hogy amikor egy pasinak elmondom, hogy mit szeretek a szexben, mi az amit kipróbálnék, akkor először kételkedik, majd rájön, hogy igazam volt.
Én pl szeretem a keményebb szexet, amikor egy pasi úgy igazán keményen megdug. Szeretem, amikor ugyanígy kemény velem orálnál is. Az a legjobb, amikor megkötöz és beköti a szemem és úgy dugja a számat. Szeretem a mélytorkot is ebből adódóan. Az is a kedvenceim között van, amikor egy pasi kikötöz és ostoroz. A többes szexet sem vetem meg. Mondjuk abban még vannak olyanok, amiket nem tudtam megélni (pl.: gangbang, orgia).
#6!
Nem vállalsz nálam is takarítást? ;)
17es akkor nekünk össze kéne futnunk,nem fogok kételkedni,és keményen megdugom a torkod is:)
15ös voltam;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!