Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ti is vertétek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti is vertétek már együtt haverral? Ha igen nektek is dobott be ilyet haver?

Figyelt kérdés
Szóval én szoktam néha együtt verni haverral de a múltkor benyőgte, hogy ne verje-e ki nekem ő. Szerintetek bi a haverom vagy miért akarta? Amúgy hagytam neki és ügyes volt de utána nagyon gáznak éreztem magam.
2022. jan. 19. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen,vertük mi is egymásnak és élveztük!

Ne bándd,ha jól esett!

2022. márc. 20. 17:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Pár évvel ezelőtt 20-21 évesen esett meg, hogy haverom - aki kapcsolatban volt már évek óta - és a párja nálam aludtak, a csaj lefeküdt aludni, mi pedig úgy adódott, hogy kivertük egymás mellett haverral. Lassan kezdtünk bele, még nem voltunk biztosak magunkban, de különösebb problémánk nem volt vele, izgató volt a szitu a sötét szobában a TV fényére. Annyira jól sült el a dolog, hogy megbeszéltük, hogy kéne egy második alkalom is.
2022. márc. 20. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen és igen.
2022. máj. 7. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!