Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, örülnétek, ha egyik nap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, örülnétek, ha egyik nap szopással ébresztene a barátnőtök?

Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 10:52
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon örülnék neki, bármilyen fáradt is vagyok
Nem örülnék neki, én akarok lenni a kezdeményező fél, ennyire ne alázza meg magát egy lány
39 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Ezzel miért alázná meg magát egy lány? Te is kinyalod ugyanúgy nemde?
2022. jan. 19. 10:54
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Páromat rendszeresen keltem úgy, hogy orálisan kényeztetem és/vagy berakom magamnak a farkát. Ő is rendszeresen kelt úgy engem, hogy álmomban felizgat és berakja. Nálunk ez teljesen normális. Ő nagyon élvezi, ha így keltem. Megkérdeztem most az ő válaszát és csak annyit mondott, hogy ,,Még szép, hogy örülök neki”.
2022. jan. 19. 10:55
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon furcsa lenne ha egy nap nem azzal ébresztene!
2022. jan. 19. 10:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, azért kérdezem, mert meg szeretném ilyennel lepni a vőlegényem, de ő valamiért sokszor még a szopást is megalázónak érzi az én szempontomból.
2022. jan. 19. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Igen, de nincs barátnőm. Egyik exem viszont heti rendszerességgel meglepett
2022. jan. 19. 11:08
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Én az ilyen pasassal vigyáznék aki megalázónak tartja ha orálozik egy nő. Nem lesz ettől felsőbbrendű. Bajok vannak fejben.
2022. jan. 19. 11:15
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Igen! Volt már ilyen és nagyon tetszett!
2022. jan. 19. 11:28
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Ettől jobb napindítót el sem tudnék képzelni! :)
2022. jan. 19. 11:41
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Igen orulonek neki nagyon. Annak is ha nem csak egyik nap hanem masik nap is. Neki is viszonoznam kerdes mennyi idonk van.
2022. jan. 19. 11:41
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

Remélem nem baj, ha lányként válaszolok.

A barátommal mindketten nagyon szeretjük, ha az egyikünk orális szexszel ébreszti a másikat, de az első alkalom előtt azért megkérdeztük a másikat, hogy biztos okés-e.

Mondd meg a barátodnak, hogy szerinted ez nem megalázó és kérdezd meg, hogy szerinte miért az. Ezt mindenképpen érdemes lenne megbeszélni.

2022. jan. 19. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!