Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti probáltatok már hétköznapi eszközöket masztizáshoz? én még nem de tervezem
Figyelt kérdés
pl:párna,fogkefe,zuhanyrózsa(vizsugár),szempilaspirál,fesű stb2022. jan. 19. 01:01
11/13 anonim válasza:
Próbaltam. Sokmindent. Eleinte mindenhez hozzádörzsöltem magam. Párna, fotelkarfa, kerékpár és motor ülés. Motornál a járó motor vibraciója is jó volt. Adta magát utána a maszírozó gép. Aztán rájöttem hogy be is dughatnék valamit. Vastagabb tollat, fogkefe nyelét, vékony dezodort, szempilla spirált. Nagyon feszitettek meg ezek is eleints. Aztán nagyobb dolgokkal is próbálkoztam. Nagyobb dezodor, fa hengerek, üvegek. Azt hiszem nagyon kíváncsi voltam. 25L
12/13 anonim válasza:
Régebben rengeteg mindent.
Ragasztót, fésű nyelét, topjoyos üveget🙈, szempillaspirált, dezodort, hajolajos üveget. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!