Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ti domina kérésére...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti domina kérésére szexelnétek másik sráccal?

Figyelt kérdés
Ha igen mi a max ami beleférne? Szerinted ezzel mit bizonyítasz a dominának?
2022. jan. 18. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Kedves kérdező! Az alapgondolatoddal egyetértek. Ugyanakkor az ilyesmi kölcsönös megegyezésen szokott alapulni, az ún. tabuk tisztázásával. Tehát én speciel úgy gondolom, hogy igen, a domina dönti el, hogy mi történik és azt csinál a szolgával amit akar ...KIVÉVE a tabukat. Nem gondolom, hogy ez szerepcsere lenne. Pontosan itt van a BDSM-nek az a határa ami egészségesnek tekinthető pszichésen. Akárhogy is, ezen túlmenően ez erőszak. Mármint ha a szubmisszív féllel olyasmi történik ami számára tabu. Más kérdés hogy ez esetben ha az illető nem hajlandó rendes biszexuális aktusra ahogy írtad, akkor ti, (vagy mondjuk mi ketten) nem lennénk ideális partnerek.

Viszont légy szíves emiatt nem mond rám, hogy nem vagyok igazi szub, mert amúgy pontosan azt szeretem, ha a Dominának határozott elképzelései és igényei vannak, de ezeknek valamelyest összhangban kell lenniük az enyémekkel. Példának okáért, én magamtól nem igazán szoktam arról fantáziálni hogy megdugnak felcsatolhatóval, de amúgy simán benne lennék ha a dominának ez tetszene, mivel ez számomra nem tabu. Ellenben nyilvános alázásra már nem lennék hajlandó. Az ilyesmit pont azért kell az elején tisztázni, hogy aztán kelljen felrúgni a szerepeket.

2022. febr. 22. 13:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem mondta senki, hogy ha neki tabu meg kell tennie. Akkor maximum mást fog szolgálni. Ennyi.
2022. febr. 23. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Hogyne disznóval, a kutyával, és minden más állattal. Ezek a szexuális eltévelyedések. Lehet hogy elfogadható, de tudd hogy beteg vagy.
2022. márc. 1. 05:48
 14/15 A kérdező kommentje:
A beteg az inkább aki nem képes más vágyait elfogadni és ezért csak beszólni tud...
2022. márc. 2. 07:47
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Bőven belefért, sőt tetszene a dolog!
2022. ápr. 17. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!