Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek hány lájkotok és matchetek jön össze Tinderen egy hét alatt miután regisztráltatok?
Jól írják a többiek. Több a férfi/srác. Illetve mi jobban húzkodunk jobbra. Én nekem első napokban is lett match. De volt h (mivel csak lájkoltam profilképet, a többit meg megse néztem) husis volt a csaj, bontottam is. Nekek az nem jön be. Meg még sorolhatnám. Szal én is csak fullos csajokat lájkolok. És ahogy én is a hibákat keresem, így a csajok is bennünk. Szal eddig 3 hét alatt egy lány volt aki megfelet volna és matcheltünk. De ott meg nem írtam neki mert dolgok volt azt Ő bontott.
Sztem is szar amúgy. Mert egyből a külső alapján itél mindenki (én is), pedig lehet tök sok közös témám lenne egy szamomra kevésbé fullos csajjal.
Csak h az én igenyeimet is írjam: nem lehet husis, vörös legyen, ne legyem szemüvege, 20-25 éves. Ne legyen gyereke, ne is akarjon, minimum érettsegije legyen, ne dohányozzon. Hirtelen ennyi. És akkor még az érdeklődési kőrt le se írtam.
Na ez lenne az ideál. Egy ilyen szaron meg az ideált kergeti az ember.
A valóságban meg egy vörös bnőm volt + egy aki kedvemért festette át vörösre... Leghosszabb kapcsolatom szemüveges csajjal volt. Stb. Szóval élőben ha megvan a szimpátia enged az ember. De így online mindenki az ideálját kergeti. A lányok is. Tehát ezért ne várj sok lájkotm
Sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!