Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos számodra, hogy a másik nem szőrtelen legyen az intim tájékon?
Alapvetően ahogy neki kényelmes.
Szerintem női szemmel egy punci esztétikusabb fazonnal, egy pénisz viszont nekem teljesen mindegy.
Szerintem ez a kérdés így-ilyen formában értelmetlen. Max az egyéni aktuális ideálra lehet rákérdezni, de párkapcsolatban már érdemesebb megbeszélni, hogy kinek mi fér bele, vagy épp a bőre milyen beavatkozásokat (gyanta, borotva vagy esetleg a nagy szőr is jelenthet problémát) tud elviselni.
És egy arany középutat választani.
Persze, vannak végletes emberek, akiknek csak ez vagy csak az fér bele... akiknek szinte már fétis ez a téma. De egy áltagos párkapcsolatban, átlagos emberek egymás közt ezt meg tudják beszélni.
Szeretem a szőrös puncit is. Sőt, egyre inkább azt preferálom.
F
Igen, fontos. Én is az vagyok, és szeretem orálisan kényeztetni a pasim, és nem akarok szőrt nyalogatni.
De elfogadom, hogy vannak olyanok is, akik szőrösen szeretik. Én nem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!