Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pukiztam szex közben vagyis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pukiztam szex közben vagyis mikor orgazmusom volt. Észre sem vettem a barátom mondta. Nagyon szégyellem most magam. Ez tényleg ennyire gáz?

Figyelt kérdés
Nem vettem észre mert mással voltam elfoglalva. Épp élveztem. Azt mondta őt nem zavarta. De én találkozni se merek vele ezután.
2022. jan. 16. 08:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Tényleg ennyire gáz?"

Miért ki mondta, hogy az lenne... Amúgy nyilván tinik vagytok, ez a tapasztalatszerzés időszaka :) Ilyenkor mindenki azt hiszi h gáz, de mi válaszolók már megjartuk ezt az utat és pomt ezért tudtuk a későbbi partnereinknel h van ilyen... Te is igy tanulod meg es kesobb ha elofordul ilyen tudni fogod, hogy nem egyedi es gaz. :)

30f

2022. jan. 16. 10:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én fingottam már pasit arcon is szex közben... nem izgatta...
2022. jan. 16. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
AZ is lehet akkor hogy a barátod fingott.
2022. jan. 16. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

Gondold végig. Ez csak egy pici baki volt.

Ha emiatt nem találkozol vagy szexelsz vele eztán, az még egy ÓRIÁSI nagy hiba lesz!

2022. jan. 16. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!