Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-50-es hölgyek, ha fiatalabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50-es hölgyek, ha fiatalabb férfipartnert keresnétek, mennyire számítana, hogy barátnője van vagy házas?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Számítana. Nem teszek tönkre egy házasságot ha nem is vagyok szerelmes. Keresnék mást, aki szingli.
2022. jan. 16. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
9%

Csak a szingli menő arcok kellenek nekik báttya!

24f

4x testépítő bajnok

2022. jan. 16. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
A foglalt nem érdekel.
2022. jan. 16. 06:42
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Ezt soha nem értettem ,ha szexuális kapcsolat kell nem mindegy kinek van valakije vagy kinek nincs? Ezzel még az idejével majd ő otthon elszámol. Nem mellesleg ez is ellent mond,ha elmondja van valaki neki akkor nem kell,hé nem mondja el és véletlenül kiderül akkor meg szemét hazug. Nem mellesleg pedig úgy sem fog kiderülni a dolog ebben is biztos vagyok.
2022. jan. 16. 06:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Házas ne legyen, barátnő nem èrdekel.
2022. jan. 16. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg legyen házas! Én is az vagyok 41F
2022. jan. 17. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Egy normális idősebb nő szóba se áll olyannal, akinek kapcsolata van. Nem lesz harmadik egy szexkapcsolatnál sem.
2022. jan. 28. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!