Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, metélt farok nektek hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Ami szépen, igényesen, hiba mentesen van megcsinálva.
Nektek hogy tetszik? Esztétikailag
2022. jan. 15. 19:49
2/8 anonim válasza:
Nekem eredeti, figymás verzióban jobban tetszik. Ha egészségügyi okból kell metélni, az teljesen rendben van, de csak esztétikailag nem látom értelmét.
3/8 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy milyen egy farok. A személyiség jobban aggaszt :)
4/8 anonim válasza:
És még azt is hozzátenném, hogy #3-as válaszomat pár évvel ezelőtt szóról szóra ugyanígy ide írva ismertem meg a páromat.
Úgyhogy hajrá, itt még nagy dolgok születhetnek ma! :D
6/8 anonim válasza:
Ugyanaz a véleményem mint a #2.ik válaszolónak.
7/8 anonim válasza:
🤣Fúj ,én azt szeretem ha tudom huzogatni a ferfi faxat es hallom ahogy csattog 🤓
8/8 anonim válasza:
Nem rossz, viszont nehezebb bánni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!