Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rossz érzés nektek az hogy ki tudja hány fiúval volt már a barátnőd?
Ha választhatnek, egy szűz lany és egy olyan lány között aki pl 20 éves és volt kB 50 szexkapcsolata....gondolkodás nélkül a másodikat választanám.
A szuzekkel a tapasztalatlanokkal csak a baj van, ravezetni, kiismeri magát, mi jó neki, mi nem, fogadd el, hogy lassan tudsz vele haladni stb....remalom haver....remalom.
Hidd el, jobb ha egy tapasztalt csajjal vagy, mint egy tapasztalatlannal.
Én is úgy voltam régen vele, hogy ha egy nő sok pasival volt kB k&$rvanak néztem már. Mígnem összenem jöttem 1-2 lánnyal, akik előttem max 1-2 pasival voltak.....mondom....remalom volt velük a szex és a kapcsolat is, hűtlenebbek is voltak mivel az új ingerek más pasiktol teljesen újak voltak nekik, ezért ugráltak ide oda....én már csak olyan lányokkal jövök össze akik minimum 15-20-25 pasival voltak már.
Sajnos most négy éve olyannal vagyok akiknek én voltam az első...szörnyű...komolyan mondom a legrosszabb, leghitványabb, legaljasabb, legundorítóbb, legszemetebb ellensegemnek sem kívánom ezt a kínt....
Mellettem?
Vagy előttem?
Nem ugyanaz.
20 pasi? egy hét alatt, vagy egy hétvégi gangbang bulin egyszerre?
Amúgy egyik verzió sem zavarna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!