Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen hosszú szőrt szerettek a puncin?
Figyelt kérdés
Nyilván többféle variáció van, mint ahány válasz. Aki úgy érzi, egyik hossz sem illik tökéletesen az elképzeléseihez, szavazzon az egyébre, és írja le részletesen.2022. jan. 14. 17:31
A kérdező szavazást indított:
Frissen borotvált, vagy gyantázott, nem szúrós.
Max 1 mm.
Max 2 mm.
Max 3 mm.
Max 5 mm.
Max 10 mm.
Max 20 mm.
Max 30 mm.
Nekem kb. mindegy.
Egyéb, leírom.
51 szavazat
2/16 anonim válasza:
Én alapvetően a pucér puncit preferálom, de igazából, ha már oda jutok egy nővel, akkor abszolút nem foglalkoztat, mekkora fanszőrzetét van.
3/16 anonim válasza:
Borostástol csak picit lehet hosszabb hogy ne szúrjon. De azért igényes legyen.
4/16 anonim válasza:
3 centit jelöltem meg, de csak azért mert nem láttam még hosszabbat.
De kb mindegy, csak legyen akkora a hossza h már ne szúrjon. Ha meg csupasz, akkor is: ne szúrja a számát. 😋
5/16 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szeretem, ha a számhoz szőr érz nagyon kellemetlen érzés. Ezért a frissen borotvált punci jön be, azt viszont falom.
33/F
6/16 anonim válasza:
Vagy sima/csupasz vagy fazon csík.
7/16 anonim válasza:
Leszállópálya,1cm széles,4-5cm hosszú,max.4mm magas(szál magasságára gondolok)
8/16 anonim válasza:
Legyen természetes, akár 1-2 cm, és ne legyen borotválva egyáltalán.
9/16 anonim válasza:
természetesen hagyva.
(mellesleg az 1,2,3,5 milliméter valamelyike helyett beférhetett volna egy ilyen opció)
10/16 anonim válasza:
Csupasz, vagy fazonra igazítva. Esetleg a" borostás ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!