Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mégis mi lelte a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi lelte a magyar szexmunkásokat, vagy ennyire hülyék a kuncsaftok? :D

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagy prostihoz járó de időnként fel-fel nézek egy-egy weboldalra hátha megtetszik egy lány és elmennék hozzá. Újabban nagyon soknál ki van írva, hogy videochatre is van lehetőség és aki messze lakik annak ez praktikus lehet. Mivel messze lakom Pesttől ezért megkérdeztem néhány lányt, hogy milyen árban tudnánk videochatelni, és mind ilyen 10 ezer körüli összegeket mondtak, ezek mire gondoltak? :D A kisujjukat sem kell kb. megmozdítani, hozzá sem ér senki élőben, ráadásul ott a kockázat, hogy átutalod a pénzt és fel se veszi a telefont, akkor mit csinálsz, elmész a rendőrségre, hogy online kur**zni akartál?

Jó értem annak kicsi az esélye, hogy nem veszi fel de mégis miért fizetne valaki ekkora összeget ha nagyjából ennyiért vagy csak kicsivel többért élőben is megdughat egy nőt? Semmi értelme, én azt hittem harmad áron csinálják. És ne jöjjenek nekem ezzel a dumával, hogy az időt kell megfizetni, egész nap henyélnek és semmit sem csinálnak, milyen időt kéne megfizetni, ha naponta 8 vendéget fogadnának azt mondanám logikus, de ez közel sem felel meg a valóságnak.

2022. jan. 14. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom van aki videochat közben pl lefotózza őket, kirakja valahova, vagy bármi, ez nekik is kockázat. De egyébként tényleg sok pénz érte
2022. jan. 14. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Általában aki prostizik, az számol az összeggel és pénztárcájához híven tud erre szánni. Szerintem te még nem készültél fel erre, ha tizezret sokalsz egy olyan szolgáltatásért, ami amúgy is a leginkább bevételező.

Másfelől ennek is simán van kockázata, bárki felveheti, feltöltheti a netre. Egy ilyen genyó kuncsaft kell és máris drágulhat.

2022. jan. 14. 10:53
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Azért kérnek ennyit, mert láthatóan van, aki hajlandó ennyit fizetne, szóval akkor logikusan a lehető legtöbbet kérik érte.
2022. jan. 14. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, te levetkőznél a kamera előtt 3 ezer Ft-ért?
2022. jan. 14. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Az idejét kell megfizetni, ha ez idő alatt vendéget fogadna, az 20 ezret is fizetne.
2022. jan. 14. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
27%

a teljes szexipar el van szállva, és monacoba képzeli magát ami az árazást illeti.

cserébe a szolgáltatási minőség meredeken csökken..

2022. jan. 14. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

6-os:

Lehet barátnőt is keresni és bármikor dugni :))

2022. jan. 14. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A prostikat semmi sem "lelte" egyszerűen kihasználják a piaci rést. Ha van olyan ürge akiről így is le lehet fejni a pénzt, akkor naná hogy csinálja. A webcam oldalak is baromi drágák, sőt ott órás árban még drágábbra is jönne ki. Kereslet-kínálat... azzal hogy egy webcam oldalon objektívebb az elszámolás, ott nem ver át a prosti mert nem előre fizetsz, hanem időarányosan és ha nem tetszik a műsor akkor kiléptél az ablakból.
2022. jan. 14. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
97%

Igen, sok pasi ennyire hülye, ez van, onlyfans-bol csomó lány megél, meg sokszor pucér képet sem tesznek ki.

De aki ilyen hülye, hogy ezért fizet, az meg is érdemli…

2022. jan. 14. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:

7

Vagy csak szökőévente dugni.

2023. ápr. 25. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!