Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hírtelen megnövekedett libidó, mitől lehet?
Sziasztok!
Mi lehet az oka a hírtelen libidó növekedésemnek?
Mióta elkezdődött a 2022-es év rendszeresen kanos vagyok. Naponta többször van fájóan kemény erekcióm, a golyóim mint ha fel akarnának robbanni olyan feszesek.
Eddig naponta egyszer elég volt maszturbálnom de most, az utóbbi egy hónapban kb napi hatszor kell, hogy teljesen kiürüljek.. Reggel és este is legalább 3x el kell, hogy süljek..
A maszturbálást is sokkal jobban élvezem, eddig is jó érzés volt de most minden egyes rántás felér egy mini orgazmussal. Konkrétan hangosan nyögök annyira élvezem pedig ilyet sosem csináltam csak ha nővel voltam és annyira jó volt.
A spermám mennyisége is drasztikusan megnőtt.. Mint egy kiapadhatatlan kút lennék..
Pedig semmi nem változott az életemben, ugyan azt eszem, iszom. Nem szedek gyógyszert meg semmi egyebet.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mitől lehet ez? Lehet ennek valami negatív hozadéka?
Köszi a válaszokat!
27F
Edzés? Étrendben változás?
Összefügghet a tesztoszteronnal, illetve az étrenddel a pszichés oldalán kívül.
Volt ezekben változás mostanában?
lehet, a sok napsütés hatására jobban termeled az ilyen-olyan hormonokat
idén januárban eddig sokkal többet sütött a nap, mint általában szokott (meg mint tavaly december végén), ráadásul ez az év első néhány napján kifejezetten tavaszias enyheséggel párosult
Szerintem is a tesztoszteron szinted emelkedett meg. Az okozhat ilyen kanosságot.
Ha nincs szervi probléma a hátterben, akkor örülj neki és élvezd! ;)
60-70 évesen majd nosztalgiával gondolhatsz vissza erre az időszakra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!