Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerepjáték ajánlanátok kezdőknek?
Barátnőm ki szeretné próbálni ezt a szerepjátékos dolgot amire egyből igent mondtam. És mondta, hogy találjam ki a témát amit eljátszunk. Szóval nincs Sok lövésem mi legyen max 1.
Egyik beteg másik ápoló.
A rendőrős nem jön be, tanár diák sem, főnök beosztott sem.
Ha van valakinek jó ötlete kezdőknek akkor írjatok.
Ez rohadt jó!!! Köszönöm! Ez nagyon tetszik! El is játszanánk hogy becsöngetek vagy csak bemegyek az ajtón mint ha egy idegen szalonba mennék be. És a nadrág rajtam is marad pár perc múlva már le is húzhatná stb stb.
Ez nagyon tetszik! Köszönöm!
A báty-hugi , nővér öcsit is lehet felvetem 1x.
Én ötleteim (nő-férfi szerep):
ápoló - páciens
páciens - nőgyógyász
rendőr - fogoly (ez fordítva is lehet)
aztán pár egyéb: szuperhős, cicalány, vámpíros
1) Te: beszédképtelen fogyatékos aki csak nyögni tud - lány: ápoló a pszichiátrián
2) Hulla - Kórboncnok
3) 90 éves remegő kezű papa - ápoló lány a nyugdíjasotthonban
4) zaklatásért elítélt fogoly kényszerzubbonyban - bosszúszomjas lány aki szétveri az agyadat
5) impotens fiú - szexéhes lány (itt az a feladat, hogy petyhüdten kell tartanod miközben begerjedve mászik rád. Csak haladóknak!)
Oké, befejeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!