Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok arányaiban mennyiszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok arányaiban mennyiszer akarjátok ti is a szexet?

Figyelt kérdés

Ha a párotok úgy közeledik, általában mindig ti is szívesen mentek bele a dologba, vagy van olyan mikor amúgy nincs kedvetek hozzá de párotok kedvéért engeditek a dolgot?

Vagy van akár hogy ti kezdeményeztek?

2022. jan. 14. 04:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen kedvem van. Általában heti 3 max 4.
2022. jan. 14. 05:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Heti 3-4, de volt arra pelda hogy valaki nem akarta de a masik miatt megis belement.
2022. jan. 14. 06:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
10-ből 5x kb
2022. jan. 14. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap kívánom.
2022. jan. 14. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig változó. Általában heti 4-6 alkalommal.
2022. jan. 14. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindennap szükségem van rá legalább egyszer, de volt olyan, hogy pár alkalommal pl. a párom éjszaka szerette volna, amikor én már aludtam, de felkeltem és csináltuk, vagy reggel, amikor még fáradt vagyok

Én nem szeretem visszautasítani.

2022. jan. 14. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég magas a libidóm, gyakran kívánom. Ha véletlenül annyira nem vagyok hangulatban, párom úgyis meghozza a kedvem. Ha meg beteg vagyok, nagyon fáradt akkor nem próbálkozik, mivel látja, hogy mi a helyzet. Szóval nálunk nincs oylan, hogy csak az ő kedvéért.
2022. jan. 14. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton mindig. Hiszen ha adott pillanatban én nem másznék rá mondjuk de ő elkezd finoman közelíteni,meghozza hozzá a kedvem pár perc alatt és benne vagyok.

De reggel amikor álmos vagyok és úgy próbál romantikázni nekem meg ki se nyílt rendesen a szemem olyankor nehezebb ez a kedv-meghozás. Meg tovább is tart.

2022. jan. 14. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!