Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok arányaiban mennyiszer akarjátok ti is a szexet?
Ha a párotok úgy közeledik, általában mindig ti is szívesen mentek bele a dologba, vagy van olyan mikor amúgy nincs kedvetek hozzá de párotok kedvéért engeditek a dolgot?
Vagy van akár hogy ti kezdeményeztek?
Nekem mindennap szükségem van rá legalább egyszer, de volt olyan, hogy pár alkalommal pl. a párom éjszaka szerette volna, amikor én már aludtam, de felkeltem és csináltuk, vagy reggel, amikor még fáradt vagyok
Én nem szeretem visszautasítani.
Alapjáraton mindig. Hiszen ha adott pillanatban én nem másznék rá mondjuk de ő elkezd finoman közelíteni,meghozza hozzá a kedvem pár perc alatt és benne vagyok.
De reggel amikor álmos vagyok és úgy próbál romantikázni nekem meg ki se nyílt rendesen a szemem olyankor nehezebb ez a kedv-meghozás. Meg tovább is tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!