Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan nevezitek a partneretek falloszát?
Figyelt kérdés
Most nem az orvosi vagy trágár megnevezésre gondolok, hanem mondjuk ebben a mondatban, szex közben: Várj, előbb adok a ....-ra egy puszit! Farok? Fa.z?
Vagy valami 'becenév'?
2022. jan. 13. 19:44
1/12 anonim válasza:
Néha "The Mr"-ként hivatkozunk rá.
2/12 anonim válasza:
Faroknak neveztem mindig is. Valahogy ez az a szó, amit nem érzek furának annyira. Persze ha a szó eredeti jelentéséből indulunk ki, nevetséges az elnevezés. De a pénisz nekem fura, a f*szt meg túl trágárnak érzem. A kuki meg inkább gyerekeknek van, legalábbis én egy felnőtt férfi kemény álló farkára nem akarom ezt mondani:D
7/12 anonim válasza:
Mindig másképpen…
Attól is függ, hogy milyen stílusban csináljuk.
Ha szeretkezünk, akkor általában farok, de valamikor a kuki vagy fürdő jelzőt is használom.
Szerintem aranyos így, illetve a puncimat is puncival hívjuk és sosem pinának, vagy egyébnek…
Ha meg állatiasan baszunk (néha az is kell), akkor fasz, dákó/dákesz, néha akár pöcs is…
De mondjuk ilyenkor mindenféle trágár szót használunk mindketten.
10/12 anonim válasza:
Exem Hercegnek hívta (a punciját meg Hercegnőnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!