Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelés a legjobb dolog a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelés a legjobb dolog a világon?

Figyelt kérdés

Az emberek többsége tini kora óta folyamatosan csinálja?

Sokan hogyan tudnak mindig talaláni erre megfelelő partnert?

Fiú vagyok és 20 múltam de még sosem csináltam, el sem tudom képzelni milyen lehet főleg ha szerelem is van.

2022. jan. 13. 19:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Legjobb.
2022. jan. 13. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Cr 500 jobb egy kicsit!
2022. jan. 13. 20:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Nézzük csak:

https://www.youtube.com/watch?v=zHCF_Fx9MYQ

Ha valaki adna egyet, mellé egy benzinkúttal, de cserébe nem lehet többet szexelni, szerintem nem kéne sokat várnia a válaszra. :D

2022. jan. 13. 21:59
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

Biz' ám az egyik legjobb, vagy éppen A legjobb dolog a világon. Persze van még ami nagyon jó: a szerelem, vagy ha a gyereked rádmosolyog. Tinikorban nyilvánvalóan az utóbbi nem játszik (ha van eszed és védekezel), szóval ja a szex a legjobb dolog :)

S partnert nem "találsz" mert nem egy elveszett tárgy az. Hanem folyamatosan "dolgozol" rajta hogy összejöjjön a dolog.

2022. jan. 13. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez relatív. Ha éppen 4 nővel voltam 7 órán át(Ami nálam lehetetlen lenne de mindegy:D), akkor én inkább ennék, pihennék, vagy tudom is én mit csinálnék, de semmiképpen sem sexelnék, szóval ez helyzetfüggő
2022. jan. 13. 23:46
 16/19 anonim ***** válasza:

A szex valóban nagyon jó, de ne tekintsd egy elérendő célnak, mert az úgy lealjasítja, hogy mindennek mondhatod, csak örömtelinek nem.

Elsősorban szeresd a lányt, amit a mellkasodban érzel, nem odalent, és ha később a szeretetből szex is fakad, az tényleg nagyon jó lesz.

2022. jan. 14. 06:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért azt megnézném ha egy hétig nem lenne szex és enni se lehetne, melyiket választanák.
2022. jan. 14. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:
En az evest valasztanam.
2022. aug. 7. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a cr500 at
2022. aug. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!