Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelés a legjobb dolog a világon?
Az emberek többsége tini kora óta folyamatosan csinálja?
Sokan hogyan tudnak mindig talaláni erre megfelelő partnert?
Fiú vagyok és 20 múltam de még sosem csináltam, el sem tudom képzelni milyen lehet főleg ha szerelem is van.
Nézzük csak:
https://www.youtube.com/watch?v=zHCF_Fx9MYQ
Ha valaki adna egyet, mellé egy benzinkúttal, de cserébe nem lehet többet szexelni, szerintem nem kéne sokat várnia a válaszra. :D
Biz' ám az egyik legjobb, vagy éppen A legjobb dolog a világon. Persze van még ami nagyon jó: a szerelem, vagy ha a gyereked rádmosolyog. Tinikorban nyilvánvalóan az utóbbi nem játszik (ha van eszed és védekezel), szóval ja a szex a legjobb dolog :)
S partnert nem "találsz" mert nem egy elveszett tárgy az. Hanem folyamatosan "dolgozol" rajta hogy összejöjjön a dolog.
A szex valóban nagyon jó, de ne tekintsd egy elérendő célnak, mert az úgy lealjasítja, hogy mindennek mondhatod, csak örömtelinek nem.
Elsősorban szeresd a lányt, amit a mellkasodban érzel, nem odalent, és ha később a szeretetből szex is fakad, az tényleg nagyon jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!