Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero csajok, ti kinyalnátok egy szexi nőt, ha fegyverrel kényszerítene, és megölne, ha nem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 20:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nyilván.
Nem szeretnék huszonhárom évesen pláne meghalni, pláne úgy, hogy egy ilyen dologgal elkerülhetném. Az a pár perc kellemetlenség és utána lévő szégyenérzet megéri, ha utána élhetek tovább.
Azt is tudom, hogy a párom megértené, hiszen rákényszerítettek, nem venné megcsalásnak a megerőszakolásomat (mert ez annak számít).
2/12 anonim válasza:
Inkább nyalnék nőt kényszerből, mint férfit szopni, pedig én heteronak tartom magam, csak jobban felzaklat, ha egy férfi el akar nyomni és zsarolni. A saját nememtől nem félek valamiért, csak férfiakkal volt rossz tapasztalatom nyilván.
24n
3/12 anonim válasza:
Ez a fegyverrel kényszerítés dolog nem tetszik, nem szeretem az erőszakot, viszont kellemes beszélgetés, esetleg iszogatás után szívesen nyalnék egy vonzó nőnek, bár lehet nem is vagyok teljesen hetero…
4/12 anonim válasza:
Volt rá precedens, és nem is kellett fegyverrel kényszeríteni... :)
5/12 anonim válasza:
#2: Ez amúgy jogos. Mindenképp traumatikus lenne a helyzet, de egy férfinek megtenni rosszabb lenne sokkal.
8/12 anonim válasza:
Újabb értelmetlen kérdés, hogy az ember megtenne dolgokat ha az élete a tét.
10/12 anonim válasza:
Nem. El is hánynàm magam. Inkább a halál. Faszit se szopnèk le. Undorodom a testnedvektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!