Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg szinte minden pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szinte minden pasi ilyen erkölcstelen?

Figyelt kérdés

A külsőm miatt sok férfi próbálkozik nálam és nem ismerek nagyon rendes férfiakat. A munkahelyemen van egy nagyon kedves kollégám, mindig normális volt velem, sokat segített az elmúlt időszakban, de sosem voltunk a munkán kívül sehol, semmi randi stb. Soha nem is flörtölt velem, mindig szakmai volt, nem beszéltünk semmi szexuális témáról. Még néha beszélt is a párjáról.

Viszont legutóbb volt egy céges csapatépítő vagy mi az isten és ott én ittam, ő nem. Kicsit becsiccsentve 1-2 flörtölős megjegyzés kicsúszott és nagy meglepetésemre a pasi nagyon vette a lapot és belendült. Egész idő alatt húztuk egymás agyát perverzebb megjegyzésekkel. Utalt rá, hogy lefeküdne velem, tehát vonzónak talál. Ami kicsit bántott, hisz van párja. Még szóba is hoztam és azt mondta 'azzal én ne foglalkozzak'. Nagyon kiábrándító volt. Pedig őt nagyon normális, udvarias pasinak ismertem meg. És mégis...

Szerintetek ez tényleg ennyire nagyon gyakori? Sok házas férfi próbálkozik nálam már tini korom óta, dzóval azt látom, hogy a férfiak közt szinte alig van, aki hűséges. Természetesen sose kezdenék nős pasival. Csak most elgondolkodtam, mert rosszul esett, hogy csalódtam benne is.

2022. jan. 11. 23:20
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
93%
Nem véltél még párhuzamot felfedezni a játszadozó, flörtölő személyiséged és a férfiak nyomulása között? Biztos vagy benne, hogy amikor csak meg akarnak téged dugni az kizárólag a férfiak erkölcstelenségéről tesz tanúbizonyságot? Szerintem kicsit fejleszthetnéd az önismereted mert nagyon lent van.
2022. jan. 12. 05:20
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van mert az emberek önzők nem érdekli őket a saját párjuk sem csak az, hogy nekik jó legyen. Soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok, addig megyek el ameddig fordított esetben nekem nem esne rosszul ennyi a titka az egésznek. A másik hozzáállás pedig az, hogy biztos megcsal a párom is akkor én is megtehetem... Az enyém pedig az hogy megadom a hűséget, de el is várom ha pedig nem kapom meg akkor vége, de nyugodt a lelkiismeretem mert én megtettem mindent, majd talál olyat helyettem aki megcsalja. Persze most csak a hűségről fejtettem ki a véleményem (F)
2022. jan. 12. 07:19
 43/57 anonim ***** válasza:
91%

Az első két oldalon elkövetett válaszaiból a kérdezőnek, számomra már világossá vált hogy miért nem talál normális palit magának..

Egyszerűen gyerek vagy még fejben, nagyon!

2022. jan. 12. 10:20
 44/57 anonim ***** válasza:
95%

Ne viccelj már és tedd az ártatlant. Provokálod a férfit, és még te vagy felháborodva, hogy belemegy? Mintha nem tudnánk, hogy a férfiak könnyebben kaphatóak egy szexre. Főleg ha azt a nő kezdeményezi. Még külön pluszt ad hozzá nekik, hogy ők vannak elcsábítva, hogy rájuk nyomul egy nő nem fordítva.

Az meg a másik ocsmány, hogy flörtölsz a férfiakkal, és mikor viszonozzák, még fel is nyomod őket a feleségüknél. Lehet eszében sem lenne annak a férfinak kikezdenie veled, de...és most jön amit az előbb is írtam. Külön pluszt ad, hogy a nő kezdett ki vele.

Próbáld ki, hogy egyszer nem viselkedsz kihívóan egy férfival, a férfiakkal szemben. Lehet meglepődsz, és már nem is akar majd mind megfektetni.

Eleve a szexen jár az agyuk mindig, bennük van a flörtölés. Ráadásul ha mindez házhoz is jön...

2022. jan. 12. 10:36
 45/57 anonim ***** válasza:
91%

Én csak azt nem értem, hogy te szexuálisan utalgatsz random embereknek, aztán megbotránkozol ha meg akarnak dugni. Hol a logika?

Mert hogy ilyen a természetem (tehát ribis) ez nem magyarázat. De ha mégis ezt te elhiszed, mert ezzel csak magadat vigasztalod, akkor ne akarj már ezek után logikát belemagyarázni a dolgokba. :)

2022. jan. 12. 11:09
 46/57 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy milyen sokan hiszik azt, hogy képtelenség és nem is várható el egy nős férfitól az, hogy egy nő közeledését elutasítsa. Hiszen ha flörtölnek vele, neki muszáj belemennie, sőt még fokoznia is a helyzetet, esetleg még szexet is kezdeményezni. Hisz szegény férfiaktól nem várható el az elutasítás. Ha lehetőség van, menni kell. Vicces. Jó kis felmérés volt ez a kérdés:)
2022. jan. 12. 11:17
 47/57 anonim ***** válasza:
91%

Te nagyon értetlen vagy igaz?

Senki nem mond ilyet, egyszerűen arra akarunk rámutatni, hogy te sem vagy olyan szent mint amilyennek képzeled magad, de mégis a másik felet szennyezed, hogy micsoda mocsok az ilyen.

2022. jan. 12. 11:20
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ebben igazad van kérdező ugyan olyan elvárás a hűség mind a 2 oldalról akit vinni lehet azt meg viszik is ha meg viszik a másik csak nyer vele mert nem húzza tovább az idejét. ne a 3. fél tegyen a másik kettő kapcsolatáért
2022. jan. 12. 11:34
 49/57 anonim ***** válasza:
91%

De, elvárható nagyon is, hogy visszautasítson egy nőt. De nem lehet meglepődni, ha nem teszi...

Itt a probléma az, hogy te provokálod, és még te vagy felháborodva, hogy kap is az alkalmon.

Ráadásul nem is azt mondod, hogy félreérti a közeledésedet, viccelődésedet, hanem konkrétan te fogalmaztál úgy, hogy visszautasítson!

#44 voltam

2022. jan. 12. 12:23
 50/57 A kérdező kommentje:

#47: Csak nem ez volt a kérdés:) akkor most ki is az értetlen igazából? Kínos..

#49: Azért fogalmaztam úgyc mert képtelenek voltatok felfogni a lényeget, próbáltam erőteljesebben fogalmazni, hátha úgy sikerül. Látom nem ment így se.

2022. jan. 12. 12:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!