Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti belemennétek extrém kapcsolatba ?
Figyelt kérdés
Ha pl: egy olyan pár kérne fel benneteket , akinek a férfi tagja , nem tudná kielégíteni a feleségét .
Teljesen nyíltan és akár még pénzért is cserébe , ti bevállalnátok ilyent ?
2022. jan. 11. 11:00
21/31 anonim válasza:
Simán, miért ne? Voltam már beszálló amúgy is
22/31 anonim válasza:
Gumival, vagy nélküle gondolná a kérdező? Azért kérdezem mert gondolom nem egy alkalom lenne, ha jól működik.
23/31 A kérdező kommentje:
22 / Én nem tudom , hogyan működik az ilyesmi , de gondolom először csak gumival és később meg lehet akár gumi nélkül is , esetleg napi szinten , vagy naponta többször is .
2022. jan. 12. 16:21
24/31 anonim válasza:
Milyen korosztály vagytok kérdező, illetve az ország melyik feléből? Ez még fontos lehet annak aki érdeklődő lenne.
25/31 anonim válasza:
#13: Egy privát üzenetet kaptam :D (12-es)
26/31 anonim válasza:
Ha jó a nő simán. Pénzért pedig drágul a jó nő megfogalmazása :D
27/31 A kérdező kommentje:
Nagy kihívás az ilyesmi azért , szerintem .
Ha oda kerül a sor , akkor lehet hogy sokan gondolnák meg magukat , de ettől függetlenül , meg valósíthatónak is találom egyben .
2022. febr. 7. 22:06
28/31 anonim válasza:
Szerintem a többség szeret dugni és ha egy jó nő megvágásáért még pénz is üti az ember markát nehéz elhinnem, hogy sokan visszatáncolnának.
29/31 A kérdező kommentje:
Igen , szerintem is kevesebben mondanának nemet egy ilyen lehetőségre , mint hogy elutasítanák azt .
2022. febr. 8. 19:51
30/31 anonim válasza:
Ha bejön a nő, és távolság sem akadály, akár minden nap.
Én mondom nincs ennél jobb, megvan a szex, de nem nyűglődni az aszonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!