Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nehéz férfi masszőrt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz férfi masszőrt (jóni) masszőrt találni, Budapesten?

Figyelt kérdés

Szinte csak női masszőrök vannak ebbe a szakirányba is. Egyebkent igen, szerintem alapból is több a nő, mint a férfi vegyük barmelyik masszázs tipust. Max a sportmasszőrök akiknél több a férfi.

(Önként jelölt jelentkezőket, nem kérek. Köszönöm)

2022. jan. 10. 20:07
1 2
 11/14 Sosana válasza:
A lényeg, amit írni akartam, nem találom, szerkeszthetem-e a szövegemet, hogy 1000%-ig senkiben nem bízhatsz meg, (emiatt nem ajánlok senkit) magadban kell bízz, hogy ki tudsz magadért állni adott esetben. És lehet, hogy valakiben egyik nap bízhasz, másikban nem, de Te fogod tudni ezt is. Ez az élet minden területére vonatkozik, nem csak a masszázsra.
jan. 29. 09:20
 12/14 anonim válasza:
Én szakképzett svédmasszőr vagyok. Mellé elvégeztem a jóni masszázstanfolyamot mert érdekelt. Imiről én is hallottam már ezt azt. Elég fura figura. Én 2 éve csinálom a jónit havi 2-3 alkalommal. Szóval nem mindennap. 🙂 De őszintén megmondom, összesen 1x volt, hogy szex lett a vég és az is egy régi ismerőssel.
ápr. 17. 20:05
 13/14 anonim válasza:
Ja és férfi vagyok 🙂
ápr. 17. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem igénylik a yonit tesi?
ápr. 21. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!