Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok fiúk ti is szoktatok fürdökàdban vagy a zuhany alatt masztizni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 18:18
2/11 anonim válasza:
Hat meg szep. A vizsugar megfelelo helyre iranyitva reletiv megel vizzel csodakra kepes. 24L
4/11 anonim válasza:
Nem, mert balesetveszélyes...
Vízzel elegyítve elég csúszós lenne a zuhanyzó/kád. Utána az "elegyre" rálépve akkora esést is eredményezhetne, mint amit az egyik reklámban átélt a srác, aki a törölköző helyett rámarkolt a cicára... :,D
5/11 anonim válasza:
Nagyon ritkán,inkább az ágyban szoktam.
7/11 anonim válasza:
Nem igen de volt már rá példa régebben
9/11 anonim válasza:
Igen, szinte minden zuhanyzásnál.
Állítható fejű zuhanyrózsám van. A kicsit erősebb vízsugár csodát művel a csiklómon…
10/11 anonim válasza:
Kádban nem is tudna állni sokáig, zuhany alatt is ritkán, de ha csinálom is csak azért mert csúszós a testem és tudom a talpam maszíroni maszti közben, vagy ujjazni az análomat.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!