Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/csajok/nők, azokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/csajok/nők, azokhoz szólna a kérdés akik jártak már férfi kurvánál. Főképp mit kértetek, megvoltatok-e elégedve, SOS, fél óra vagy 1 óra a tipikusabb, illetve miért választottátok azt hogy elmentek?

Figyelt kérdés

Például karrierista vagy, és emiatt kevés az időd, vagy kapcsolatra nem vágysz, random kocsmázós faszit nem akartok felszedni, vagy csak azt akarod hogy te legyél a figyelem középpontja a férfinél, vagy nem érezted sikeresnek magadat az ismerkedésben, stb, bármi.

Mert az hogy a férfiak miért mikor járnak szexmunkáshoz, azzal az egész internet tele van, de a ti oldalatokról kb semmi infó sincs, pedig ez is érdekes téma.

Előre is köszi az őszinte kommenteket ^^

2022. jan. 10. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Csak olyan nők járnak, akik annyira rusnyák hogy csak azok fekszenek le velük akiknek fizetnek érte.
2022. jan. 10. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
1x voltam. Képtelen voltam az orgazmusra. A női mivoltomat teljesen megalázta az akkori exem. Az ilyen alkalmi szexes emberkék mind zsákba macskák. Én azt akartam megtudni képes vagyok élvezni e a szexet és orgazmust átélni. És megmutatták, hogy de igenis képes vagyok és egy iszonyatosan jó szexuális élményem lett vele. 2 órát voltam én a férfivel. Masszázs is volt mellé. És nem vagyok ronda vagy életképtelen, de mikor megláttam a netes szextárskereső oldalakon a Józsi bácsi, meg a torz krumpli farkú férfiak erőszakos írásait a kedvem is elment a társ kereséstől
2022. jan. 10. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

Asszonyokat kérdezz inkább, mert a selyemfiúkat igénybe vevők nők többsége 50-60 év felett fog kezdődni (ettől még a szolgáltatásra jelentkező kuncsaftok 99%-a meleg pasi lesz).

Gigolóknál nincs fél óra, sos francia meg hasonlók, csak min. 1-2 órás programok. Ha ilyesmi pályára akarnád adni a fejed piszok jól kell értened a nők nyelvén, olyan pasinak, sőt Férfinek kell lenned aki szinte bármelyik nőt meg tudná hódítani. Szimpla átlag pasiért nem fognak fizetni - azt megkapják bárhol teljesen ingyen elég ha jelzik benne lennének a dugásban.

2022. jan. 10. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!