Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mélytorkos szopást próbáltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mélytorkos szopást próbáltátok már?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő.

Titeket nem zavar az öklendezés? Van valami módszer vagy bármi ami segít elmulasztani vagy ez egy olyan dolog amit nem lehet befolyásolni semmivel? Azon kívül hogy ne csináljak ilyet. De szeretem ahogy élvezi a párom.

Engem nagyon zavar de a barátom azt mondja ne zavarjon mert neki az is nagyon izgató.

2022. jan. 10. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak megszokás kérdése, eleinte én is öklendeztem kicsit, de a gyakorlat tette a mestert
2022. jan. 10. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás. Eleinte én is öklendeztem (barátomat ez felizgatta) és voltak balesetek, de már nagyon jól megy.
2022. jan. 12. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!