Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen gyakori lehet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori lehet, hogy egy lány/nő kipróbálja 2 pasival, szendvicsben (egyszerre punciba és popsiba)?

Figyelt kérdés

2022. jan. 10. 11:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

#11 nem szenvedős, de három dolog kell hozzá mindenképpen:

- el tudja magát annyira engedni hogy két szerszámot is be tudjon fogadni;

- kőkeményen merev dákók (a félpuhát nem fogod tudni behelyezni);

- normális, értelmes játékosok akinek van némi affinitásuk a többes játékokra.

2022. jan. 10. 15:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó, majd kipróbáljuk. Vibi is elég kemény, de egy nagyobb plussz az enyém már nem fért be. Haverommal ezért inkább felváltva csináltuk. De élvezte és követelte az ismétlést. Megpróbáljuk
2022. jan. 10. 15:22
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem 10ből több is kipróbálta, kipróbálná. Nekem is megvolt és pár barátnőmnek is, és többen vannak, akik kipróbálnák, ha arra kerülne a sor
2022. jan. 12. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Elég sok nő kipróbálná. Viszont sok nem meri vagy nem volt olyan szituáció. Én már próbáltam két pasival, viszont akkor csak punci+száj volt, mivel a pasik nem szerették az anált. Most tervben van egy kicsit nagyobb csoportos szex (4-8 férfival). Akkor szeretném kipróbálni, hogy milyen, amikor mindkét lyukat egyszerre betömik.
2022. jan. 17. 17:22
 15/21 anonim ***** válasza:
30%
14 és hivj meg
2022. jan. 20. 09:12
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Szinte minden nőt izgat gondolatba; és sok nő ki is próbálta már.

Nekem egyetlen barátnőm sem mondott nemet, amikor konkrétan felvetettem ennek e lehetőségét! És aki kipróbálta a többest, szinte mindenki nagyon pozitívan nyilatkozott róla. (ugyanez a helyzet a leszbivel: eleinte tiltakoznak, aztán ha egyszer átesnek rajta, akkor mint ha kicserélték volna őket!)

2022. jan. 20. 09:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Ismeretlen férfiakkal, vagy ismerőseiddel?😊

2022. dec. 10. 19:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Elvileg hatalmas divatja van, főként a biszex témában. Szexpartnerkeresőkön nem egyszer látni mikor pl tinik biszex koli bulikat hirdetnek...

Akiknek esetleg vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai, kíváncsian várom.

2022. dec. 19. 10:28
 19/21 anonim ***** válasza:

8!

”Amúgy ha akarsz valakitől valamit akkor a múltja érdekel, vagy a jelene? Ha meg nem akarsz tőle semmit akkor semmi közöd hozzá. Ne legyél már olyan mint a 80 éves vénasszonyok akik kárognak mások dolgain.”

Cuckold köcsög megszólalt. Ha akar tőle valamit, akkor alap a múlt. Ha nem akar tőle semmit, akkor is érdekelheti.

2023. máj. 14. 16:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a DP amiről szó van, a 8. hülyeségeket írt… A popsiba kéz farok az a DAP!
2023. máj. 14. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!