Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokon, hogyha írok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokon, hogyha írok egy értékelést, az értékelt hirdető látja a profilomon az e-mail címemet amivel regisztráltam?

Figyelt kérdés

2022. jan. 10. 00:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

1. Jo bena lehetsz, ha nem tudsz egy not talalni.

2. Mit érnél az ertekelssel?

3. Ez jo lecke volt neked. Aki k.rva, az mind aljanep. Semmit sem er.

2022. jan. 10. 23:59
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
10es jól írja.
2022. jan. 11. 08:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mivel tudta a csaj, hogy szűz vagy, ezért megjátszotta ezt veled, megfélemlített, kellemetlen helyzetbe hozott, nem kellett dolgoznia, de a pénzedet is elszedte. Át lettél verve. Ha nem úgy mész oda, hogy szűz vagy, legalábbis nem mondod el neki, akkor szerintem teljesen máshogy áll hozzád, nem érzi, hogy egy tapasztalatlan sráccal van dolga, akit úgy forgat be, húz le, ahogy akar.
2022. jan. 11. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Kinél voltál?
2022. jan. 11. 22:37
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
Nem fogja látni. De ne alacsonyodj le erre a szintre hogy ilyenekhez jársz mert nagyon gáz. Később megfogod bánni.
2022. jan. 12. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Eleve érthetetlen, miért a rendes emaileddel regisztráltál.
2022. jan. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!