Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok szakított már veletek a barátnőtök azért mert nagy volt a méretetek és fájt neki a szex?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 11:06
11/13 anonim válasza:
Tényleg vannak olyan nők akik azért szakítanak valakivel mert túl nagy a farka? Hát én meg pont azokat keresem akiknek "túl" nagy.
12/13 anonim válasza:
#11 Nyugi. Ilyen csak a gyakorin van, mert itt max 15cm legyen...
13/13 anonim válasza:
Nekem már több lány mondta, hogy nem jó, ha túl nagy.
Nem véletlenül akkora az átlagos pénisz méret, amekkora.
A hüvely is átlagosan annak a befogadására alkalmas.
De ahogy vannak nagy farkú pasik, úgy vannak tág csajok is, szóval ha egy nőnek nagy farok kell, fordítva is meg lehet közelíteni, tág a puncija. Sad story.
Egyszer volt egy barátnőm, akinek 4 ujjam is simán bement. És akkor mondta hogy jó.
Na öt lehetett darálni rendesen, és szerette is a nagy méretet. Az már más tészta, hogy volt amikor nem tudtam elmenni vele, mert alig éreztem valamit.
Es nyilván volt olyan lány is, aki végig szorított, baromi szűk volt. Szóval... Van különbség punciban is, pont mint péniszben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!