Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akit izgatna ha egy pár előtte szexelne?
Neki nem kellene semmit tennie csak ott lennie vagy csak annyit végignézni ahogy a hölgy tag kiveri a férfinak. Vagy ez a legtöbb ember számára már sok? Vagy van akit vonzana/érdekelne?
Kérdésem nem társkeresési célzatú csupán kíváncsiságból kérdem.
Lehet, hogy van. Én nem tartozom közéjük. Ez is egy nézőpont a sok közül.
Én sem keresek társat, de hát körülöttem elég sok férfi "legyeskedik"...
Láttam már orált, igen, tudom, hogy bunkóság volt végignéznem, de mivel ez egy "nyilvános" helyen történt, nem számítottam rá. Ott is a nő kézimunkázott.
Nekem tetszett, már, ha lehet ilyet mondani.
Hát ez így nem.
Néző max. úgy lennék, ha utána a pasi engem is lerendezne. Egyszerre engem zavarna a másik nő.
De még ez is kevés, baromira nem izgat fel önmagában az, hogy valaki kiveri valakinek vagy leszopja. Szexben sem ezt szeretem igazán.
Engem a szex közösülős része spannol fel, amikor behatolás van. Ha ez nem elég szenvedélyes és nem elég hosszú ideig tart, engem teljesen lelomboz az egyoldalú szex, mint kiverni valakinek a farkát vagy leszopni.
Én nem vagyok nő, de nàlunk is volt olyan amikor végig nézet bennünket. Érdekes élmény volt.
26F
Küldjetek videót. Lehet arc nélkül is. Imádnám. De elmenni nem mernék.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!