Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő akit izgatna ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő akit izgatna ha egy pár előtte szexelne?

Figyelt kérdés

Neki nem kellene semmit tennie csak ott lennie vagy csak annyit végignézni ahogy a hölgy tag kiveri a férfinak. Vagy ez a legtöbb ember számára már sok? Vagy van akit vonzana/érdekelne?

Kérdésem nem társkeresési célzatú csupán kíváncsiságból kérdem.

2022. jan. 9. 06:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van. Én nem tartozom közéjük. Ez is egy nézőpont a sok közül.

Én sem keresek társat, de hát körülöttem elég sok férfi "legyeskedik"...

2022. jan. 9. 08:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már orált, igen, tudom, hogy bunkóság volt végignéznem, de mivel ez egy "nyilvános" helyen történt, nem számítottam rá. Ott is a nő kézimunkázott.

Nekem tetszett, már, ha lehet ilyet mondani.

2022. jan. 9. 08:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem izgat fel
2022. jan. 9. 08:44
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez így nem.

Néző max. úgy lennék, ha utána a pasi engem is lerendezne. Egyszerre engem zavarna a másik nő.

De még ez is kevés, baromira nem izgat fel önmagában az, hogy valaki kiveri valakinek vagy leszopja. Szexben sem ezt szeretem igazán.

Engem a szex közösülős része spannol fel, amikor behatolás van. Ha ez nem elég szenvedélyes és nem elég hosszú ideig tart, engem teljesen lelomboz az egyoldalú szex, mint kiverni valakinek a farkát vagy leszopni.

2022. jan. 9. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Én nem vagyok nő, de nàlunk is volt olyan amikor végig nézet bennünket. Érdekes élmény volt.

26F

2022. jan. 9. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt, hogy a párommal szeretkeztünk és a vendég hölgy végig nézte az aktust. Izgi volt...
2022. jan. 9. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Küldjetek videót. Lehet arc nélkül is. Imádnám. De elmenni nem mernék.

N

2022. jan. 9. 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgatna nézni őket, akár masztizni is rájuk. ^^
2022. jan. 9. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Szoktam néha hármasozni egy párral. Van olyan része az együttlétünknek, amikor én csakbfekszem mellettük az ágyban és ők missziben csinálják. Nekem izgató.
2022. jan. 15. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Én voltam már 2 nővel egyszerre. Izgatott az is amit egymással csináltak, és az is ha az egyik nézte mit ccsinálok a másikkal! De csak nézni is izgatna hogy együtt van valaki valakivel!
2022. jan. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!