Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan inditsam be a pasim filmezés közben?
Szinte alig van ennél könnyebb szituáció. Filmezés közben gondolom összebújtok, onnantól meg már csak kb. annyi a dolgod, hogy a megfelelő helyen kezded el simogatni. Ezalatt nem azt értem, hogy egy random pillanatban nyúlj a gatyájába, és kapd elő a brét. Teszem azt, ha neki a hasa vagy combja érzékenyebb, akkor ott kezded el simogatni.
De mondom, szinte legkönnyebb helyzet, nem éppen atomfizika filmezésből szexet csinálni.
Nekem elég annyit csinálnom, hogy hozzábújok. Megsimogatja a fenekem vagy a cicim és jöhet a menet.
Pedig már fiatalok sem vagyunk, és együtt is élünk, szóval azt sem lehet mondani, hogy az újdonság varázsa.
Aki meg azt mondja, hogy filmezés közben nem lehet. Van rajta megállítás gomb is ;)
"#6-os ezért nincs csajod kis pöcs. (N)"
Mert csaja csak annak van, aki hagyja magát mindig cumizni?
Tévedésben élsz. Épp az, hogy a nők jobban értékelik, ha egy pasiért küzdeni kell. Az a srác, akit bármikor megkaptnak egy idő után unalmas lesz.
Velem pont azért randiznak, mert különleges vagyok, az én figyelmemért meg kell küzdeni. De te keress magadnak egy tipikus pasit, akit a farka irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!