Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-30 éves férfiak körében miért ennyire nehéz olyan férfit találni, aki tényleg társat keres és meg szeretné megismerni a nőt?
#10 én egyikre sem keresek,szexre mégis akad.
10es, meg hasonszőrű tàrsaimnak: vélhetően hiànyzik/nem felfedezhető bennünk valami erény, ami hosszútàvra is alkalmassà tenne minket.
Kérdező: a rossz helyen ismerkedsz mellett ezt làtom ràd is reàlisnak, ha a logikus magyaràzatok talajàn kívànok maradni.
Én pl azért mert még sok lánnyal le akarok feküdni, tapasztalni új dolgokat. Emellett én az igazi komoly kapcsolatot tényleg életem végéig tervezem, szóval nagyon hosszú út mire egy ilyen tökéletesen passzoló párt találok
22F
Én 32 vagyok, házas férfi.
A saját koromban és alatta levők körében kb az a válasz, hogy ez miattatok van. Hiszen sok nőnek a nagyon jóképű kell aki majd lehozza aa csillagokat, stb.
De a valóság az, hogy minél több elvárása van valakinek, annál inkább kevesebb az aki valóban boldoggá tud tenni. Mert nem azt akarja az ember, amire szüksége van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!