Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek ha hamar eldurranok a barátnőmben?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok belé ez az egyik, a másik meg hogy szép teste van, meg eléggé szűk is.
Ő az első lány az életemben, nagyon csodás érzés de csak pár percig bírom.
Hogy lehet ezt azt időt növelni?
2022. jan. 8. 10:48
11/21 anonim válasza:
Megköszönöm az elismerő szavaid de nem tartom magam szexistennek a 10 perces időmmel. Szimpa hétköznapi férfi vagyok.ja és a partneremhez igazodom. Ha elélvez 5 perc alatt akkor én is elengedem magam. De ha neked emberfeletti a 10 perc akkor megértem a frusztrációd.
12/21 anonim válasza:
Jo a par perc nyugi.
Nyalni se kell orakig meg amit itt irt az egyik kommentelö. Nyald amig nedves a behatolashoz az elegendo is.
13/21 anonim válasza:
Nyalni orgazmusig kell, nem nedvesedésig.
15/21 anonim válasza:
Van aki bírja több ideig, de a 2-3 perc nem olyan ritka, és teljesen normális férfiaknál. Én is 2 percet bíron kellemesen, utána már nem bírom visszatartani. Nem tehetek róla, sőt, ez a normális, mert evolúciosan az a jo, ha minel hamarabb és könnyebben eltudsz élvezni.
16/21 anonim válasza:
Evolúciós duma...ja evolúciósan a női orgazmus se fontos a megtermékenyüléshez (csak 1 kis plussz segítség). Mégis élvezetből szexelünk elsősorban. Ezt a pökhendi normális dumát elengedheted. Pont ugyanannyira normális egy nagyobb szexuális teljesítményű férfi is. Biztos van olyan nő akit megvígasztalsz az evolúcióval, akkor mázlid van. De vannak sokan akik vágynak a kiadós élvezetes dugásra. Férfiként is sokkal nagyobb az orgazmusom így.
18/21 anonim válasza:
Semmit nem kell tenni. Így járt. Ha téged választott akkor fogadja el hogy ennyi a szex.
19/21 anonim válasza:
A 4-es jol mondja. A normális aktus 2-3 percig tart. Aki ennyi idő alatt nem tud elélvezni annak valami problémája van. Kérdéses, hogy egyáltalán élvezi-e a szexet, akinek annyira érzéketlen a pénisze, hogy nem tud pár perc alatt elélvezni.
20/21 anonim válasza:
16 : Az evolució azért fontos, mert az a normális, valoságos, abból lehet kiindulni, minden más, képtelen a média által gerjesztett lehetetlen hülye elvárás. A nők orgazmusa nem azért van hogy dugás közben elélvezenek. A nők orgazmusa nem függ össze a szaporodással, egyszerűen csak egy általános hangulat és társas kapcsolatot javító működés. Máskülönben a nők is 3 perc alatt élveznének. Lényeg az, hogy a nőnek nem kell orgazmus a szaporodáshoz, nem a párperces behatolás alatt kell megélnie azt, hanem bármikor máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!